Народните любимци Мамалев и Евро разкриха ролите си в „Оркестър без име – Мюзикълът“ » YEP.bg

Народните любимци Мамалев и Евро разкриха ролите си в „Оркестър без име – Мюзикълът“

Публикувано от YEP.bg на 13 October 2017 | 0 Коментари

Източник: MOKO solution

Етикети: , , , , , ,

Любимците на българската публика Георги Мамалев и Катето Евро, които с огромно удоволствие се присъединиха към звездния екип на ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, издадоха ролите си в предстоящия спектакъл на 1 ноември. Колоритната Рени и актьорът, заради когото „кокошките спряха да снасят“ в любимия на поколения българи филм, разкриха новото амплоа, в което ще се качат на сцената на Арена Армеец – а ето какво е то…

 

Най-добрият български комедиен актьор Жоро Мамалев за пореден път ще докаже, че е призван да разсмива с неподражаемия си хумор, като този път ще се превъплъти в друг любим образ от вечната класика - чичо Петър. В мюзикъла великанът на българската сцена ще има уникалната възможността да „застане от другата страна“ и да пресъздаде всички онези култови реплики на великия Георги Русев, които са живи и до днес. В ролята на Гошето зад барабаните пък ще влезе талантливият Румен Угрински, който ще трябва да се справи с нелеката задача да изиграе първообраза пред самия Мамалев.

В притегателно-вълнуващия спектакъл на 1 ноември ще видим фурията на родната сцена Катерина Евро също в доста интересна роля – тази на съпругата на Другаря Миташки, която ревнува мъжа си от очарователната певица Рени (Неделяна Христова - Нел)… Освен забавните комедийни моменти между двете, публиката в Арена Армеец ще има възможността да чуе песента в изпълнение на Другарката Миташка (Катето Евро), която ще се опита да привлече вниманието на обичания си съпруг отново.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments