Летни флиртове, скъпи автомобили и горещи танци в дебюта на МИКО » YEP.bg

Летни флиртове, скъпи автомобили и горещи танци в дебюта на МИКО

Публикувано от YEP.bg на 9 August 2018 | 0 Коментари

Източник: Преслава Преславова

Етикети: , , , , , , ,

Много емоции, свеж полъх и запомняща се мелодия предлага дебютният сингъл на МИКО „Искам те“.

Роденият в Пловдив МИКО (Минко Димитров) е готов с първото си парче цели 8 години след решението, че музиката е неговият път. Той завършва Националната консерватория в специалност „Поп и джаз пеене”, след което пробва късмета и таланта си и в музикалния риалити формат,,X Factor” и стига до финалите групата ,,The New Way”.

Истинският му дебют на поп сцената е с песента “Искам те”. Парчето и видеото към него е изцяло продуцирано от самия него, “защото само така мога да съм сигурен, че ще отговаря на това, което съм аз и което харесвам”, уточнява той.

Вдъхновен от горещите летни флиртове, текстът на песента е на самия изпълнител, който създава музиката заедно с Алекс Нушев. „Исках парчето да има музика и емоция в него, които да те накарат да си запееш припева веднага”, казва изпълнителят. Свежото звучене на песента се допълва от мелодичния женски вокал изпят от Зария, с която МИКО учи заедно в Консеравторията.

Хореограф на „Искам те“ е Виктор Милушев, а стилист е Елена Миланова. Режисьор на видеото е Люси Иларионов. “Много съм щастлив, че Люси се съгласи да работи с мен и видя потенциала на “Искам те”. Всеки изпълнител мечтае в дебюта си да има екип от професионалисти и за мен беше важно начело да стои човек, чиито качества са безусловно доказани на международната сцена”, споделя МИКО.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments