Лепа Брена приканва феновете си да й пратят кадри от паметния концерт на стадион „Васил Левски“ през 1990 г. » YEP.bg

Лепа Брена приканва феновете си да й пратят кадри от паметния концерт на стадион „Васил Левски“ през 1990 г.

Публикувано от YEP.bg на 9 November 2017 | 0 Коментари

Източник: MOKO solution

Етикети: , , , , , , , , , ,

След като сръбската мегазвезда Лепа Брена обяви, че подготвя биографичен филм, чийто снимки вече започнаха, за концерта й на 18 декември в Арена Армеец, сега певицата се обръща към многобройните си фенове у нас с ново предизвикателство. Любимката на Балканите иска да събере кадри и записи от паметния й концерт на Националния стадион „Васил Левски“ през 1990 г., които да бъдат включени в 30-минутната лента за живота и кариерата на изпълнителката.

 

Филмът, описващ вълнуващия път на Лепа Брена към върха, ще бъде излъчен непосредствено преди началото на BEST OF шоуто в София, като екипът на звездата вече усилено работи по него. Именно и затова, легендата на сръбската музикална сцена се обръща към феновете си с молба да изпратят записи от историческото събитие или информация за налични кадри на имейл: 1990@moko.bg

За почитателите, предоставили най-интересните снимки и видеа, има специална изненада от самата Лепа Брена. Освен че материалите им ще бъдат включени в биографичната лента, най-верните фенове на звездата ще бъдат и нейни гости на концерта на 18 декември. Те ще получат билет за шоуто в Арена Армеец и ще имат уникалната възможност лично да се запознаят с легендата.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments