Жоро Янакиев от „Сигнал“ пред YEP.bg: Не мога да се примиря с налагането на пошлостта и простотията, като пример за подражание » YEP.bg

Жоро Янакиев от „Сигнал“ пред YEP.bg: Не мога да се примиря с налагането на пошлостта и простотията, като пример за подражание

Публикувано от YEP.bg на 9 January 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Снимка: Личен архив

-          Жоро, каква бе изминалата година за теб в личен и професионален план?

-          Изминалата 2017 ,ще запомня с няколко неща . Записите на две нови песни с групата ,през месец юни ,в легендарното студио Abbey Road в Лондон ,прекрасните концерти, както в България,така и в чужбина.Записът на най-новата ми авторска песен "Някога",която се харесва изключително много от хората.

-          Наскоро ще гостувате със „Сигнал“ във Варна. Кои са най-хубавите ти спомени от морската ни столица?

-          Да,съвсем скоро. На 13 януари ще бъдем с групата в известен пиано-бар. Имам прекрасни приятели и спомени от Варна. Винаги с удоволствие идвам в този град . Обичам Варна!

-          С какво не може да се примири Жоро Янакиев?

-          Не мога да се примиря с налагането на пошлостта и простотията, като пример за подражание и възпитание на младите хора в България.

-          Какво си пожоелаваш за 2018 г.?

-          Тъй като 2018 г. ще е юбилейна за СИГНАЛ , пожелавам си на мен, както и на колегите ми от групата, да сме здрави и да направим едни запомнящи се концерти, както и нов албум!

 

Интервю на Емилиян Ялъмов


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments