Джон Лоутън, д-р Врабевски и музиканти от ТОТО с премиерен гиг във Варна през пролетта » YEP.bg

Джон Лоутън, д-р Врабевски и музиканти от ТОТО с премиерен гиг във Варна през пролетта

Публикувано от YEP.bg на 6 January 2014 | 0 Коментари

Източник: ABA / SME

Етикети: , , , , , ,

Снимка: ABA / SME

Two Hearts е класическа рок балада от концептуалния албум The Power of Mind, продуциран в България от автора на музиката и текстовете д-р Милен Врабевски. Проектът привлече вниманието на музикалните редактори отвъд океана и намери място в престижни класации на европейски и американски издания през 2013 година.

Two Hearts ще зарадва феновете на прогресивния рок с въздействащите вокали на Джон Лоутън, а клавирните партии са изпълнени от композитора и продуцента на албума д-р Врабевски.

В момента Лоутън е в София и приключва записите в Intelligent Music Studios на вокалните партии за втория проект на композитора и продуцент д-р Врабевски.  В записите на новата продукция участват и музиканти от ТОТО -  Саймън Филипс, ударни и Джоузеф Уилямс, вокали. През пролетта на 2014 година предстоят премиерни гигове в София и Варна на новата продукция с участието на звездния състав.

Видеото на Two Hearts е заснето в Лондон и в Intelligent Music Studios в София по време на продукцията на документалния филм „Джон Лоутън – рок до дупка“.

Режисьор на лентата е Ема Константинова, оператор Румен Василев, съобщават от ABA / SME.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments