Григорий Лепс се представи в изключително достойна светлина » YEP.bg

Григорий Лепс се представи в изключително достойна светлина

Публикувано от YEP.bg на 26 April 2018 | 0 Коментари

Източник: MOKO solution

Етикети: , , , ,

Легендарният музикант Григорий Лепс се представи в изключително достойна светлина пред цяла Русия. Звездата, която на 3 ноември ще гостува за първи път в България, никога няма да забрави периода, в който е ментор в The Voice Russia 2017. Причината е първородната му дъщеря Инга Лепс, която се записва без неговото знание за участие в музикалния формат и бива допусната до кастинга „На сляпо“. Това поставя изпълнителя пред една от най-трудните дилеми в живота му…

 

Момичето определено се оказва талантливо, но няма никаква професионална подготовка. Лепс веднага познава гласа на дъщеря си, но решението му е, да не натисне заветния „червен бутон“. По-късно в интервю за руските медии звездата признава, че бащините чувства несъмнено са го подтиквали да го направи, но като професионалист и ментор в ТВ предаването, не можел да си го позволи.

„Инга действително не успя да се справи добре с песента „Not about angels“ на британската певица Birdy. На едно място дори беше много зле“ – критичен е Лепс. „Поне година трябва да работи с подходящите вокални педагози и след това ще видим. Сега е още рано“ – допълва музикантът.

Според останалите ментори във формата обаче, девойката има много красив и отличителен тембър. Единствено високото ниво на сезона и малките проблеми с интонирането не са им позволили също да се обърнат и да продължи напред в шоуто.

От своя страна Инга искрено признава пред цяла Русия: „Това е защото много се вълнувах. А и за първи път пея на сцена и то пред каква публика. Благодаря ви за възможността“. Въпреки всичко, Григорий Лепс става и изпраща с целувка най-голямата си дъщеря, като тихо й прошепва, че много се гордее с нея, с което напълно заслужено двамата обират овациите на публиката.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments