Участници и треньори влизат в най-напрегнатата битка в „Гласът на България“ » YEP.bg

Участници и треньори влизат в най-напрегнатата битка в „Гласът на България“

Публикувано от YEP.bg на 25 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Христина Христова

Етикети: , , , , ,

Вторият концерт на живо в пети сезон на „Гласът на България“, който ще се излъчи на 27 май, неделя, от 20 ч., ще бъде най-оспорваният и напрегнат момент в този сезон на шоуто. Полуфиналът обещава на зрителите едно грандиозно шоу и зрелищни музикални битки. След като миналата неделя вотът на феновете определи кои да са 12-те таланти, които да продължат в следващия етап на състезанието, в неделя те отново ще имат шанса да подкрепят любимците си и да решат кои четирима са най-достойни да излязат на големия финал.

Зрителският вот на четвъртфинала определи Графа да продължи напред с Мария Пашалийска, Ягода Тренева и Рафаел Пашамов. В отбора на Камелия останаха Никол Тодорова, Оливия Николова и Никола Чочев. С Виктория Динкова, Александър Савов и Анна Азатян за победата ще се бори Поли Генова. Иван Лечев пък се надява за втора поредна година да се окичи с короната на треньор-победител с помощта на Никола Здравков, Ния Петрова или трио „Тринити“.

И ако раздялата с по един от талантите не беше лека за четиримата треньори, полуфиналът ще бъде още по-тежък и за тях, и за талантите. На 27 май зрителският вот ще определи кои двама от всеки отбор ще приключат с участието си само на крачка преди големия финал на 3 юни и така в надпреварата за титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева ще останат само четирима – по един от всеки отбор.

Стартът на шоуто в неделя от 20.00 часа по bTV отново ще бъде даден с общо изпълнение на 12-те финалисти. На 27 май за изпълненията си на сцената полуфиналистите няма да бъдат разделени по отбори, а чак в края на концерта на живо ще стане ясно кой претендент от всеки отбор е събрал най-висок зрителски вот и отива на финал.

Полуфиналната битка ще бъде не само между талантите, но и между техните треньори. Поли Генова, Камелия, Графа и Иван Лечев имат нелеката задача да подготвят участниците си, като им изберат песни, които ще ги представят по най-добрия начин. Треньорите вече имат фаворити в отборите си, но тяхното мнение няма да бъде решаващо, тъй като по време на трите концерта на живо всичко е в ръцете на зрителите. На 27 май те за втори път ще могат да подкрепят любимците си чрез гласуване с SMS на кратък номер 16700 в рамките на живото предаване. Всеки, който иска да подкрепи талантите, може да изпрати до 25 кратки съобщения, като изпише първото име на участника на латиница. Изключение правят единствено трио „Тринити” и двамата участници с еднакви лични имена – Никола Здравков и Никола Чочев, за които ще се изпращат кратки съобщения, включващи само фамилните им имена.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments