Драгана Миркович събира супергрупа от най-добрите сръбски музиканти за шоуто си у нас » YEP.bg

Драгана Миркович събира супергрупа от най-добрите сръбски музиканти за шоуто си у нас

Публикувано от YEP.bg на 1 April 2016 | 0 Коментари

Източник: Moko Solution

Етикети: , , , , , , ,

Емблематичната Драгана Миркович събира супергрупа от най-добрите сръбски музиканти специално за концерта си у нас. Блестящи виртуозни изпълнения и невероятни балкански ритми ще наелектризират сцената на 16 декември в „Арена Армеец“.

Юго звездата ще пристигне в България с новосформиран бенд от най-добрите музиканти, работили през годините с най-големите и обичани сръбски изпълнители. Жестът на легендарната певица е изключително и само за българските й почитатели, които не са спирали да я подкрепят през годините.

За първи път родните фенове на балканската музика ще имат възможността да видят на живо уникалния бенд. Впечатляващият състав включва все велики таланти, работили с топ звездите от западната ни съседка - СЕСА, Лепа Брена, Горан Брегович, Желко Йоксимович и др. Предвидено е общите репетиции на най-добрите музиканти на Балканите да стартират през месец юли.

Несъмнено всичко това в комбинация с най-големите и вечни хитове на Драгана Миркович - „Placi zamlijo“, „Sve bih dala da si tu”, „Zivot moi”, “Milo moe sto te nema”, „Luce moe”, ще превърне концерта на 16 декември в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments