Деспина Ванди за участието си в „Mamma Mia“: Не мога да опиша вълнението си » YEP.bg

Деспина Ванди за участието си в „Mamma Mia“: Не мога да опиша вълнението си

Публикувано от YEP.bg на 14 June 2017 | 0 Коментари

Източник: Поли Петрова

Етикети: , , , , ,

Гръцката поп икона Деспина Ванди може да се похвали с още един голям успех в звездната си кариера. Певицата, която отново ще зарадва родните фенове с уникален концерт на 29 септември в Зала 1 на НДК, покори и театралната сцена в южната ни съседка, превъплъщавайки се в ролята на Дона Шеридан, главна героиня в най-касовия мюзикъл  „Mamma Mia“.

 

В адаптираната версия на световната класика Ванди е в образа на независимата самотна майка Дона, изиграна в едноименната кинолента от най-номинирания артист в историята на наградите "Оскар" Мерил Стрийп. Включването на Деспина в проекта е своеобразен театрален дебют за гръцката дива, която предизвика небивал интерес с перфектно изпълнение на хитовете на легендарната група ABBA и блестящата си актьорска игра.

„Не мога да опиша с думи вълнението си от участието ми в толкова престижен проект.“ – споделя кралицата на гръцката музика. „Пеейки Dancing queen, не преставах да си мисля как всеки човек, въпреки проблемите, пред които се изправя ежедневно, е длъжен да съхрани детето в себе си.“ – допълва Деспина за ролята й в театралния феномен, завладял целия свят.  

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments