Deep Zone снимаха клип на луксозна баварска яхта » YEP.bg

Deep Zone снимаха клип на луксозна баварска яхта

Публикувано от YEP.bg на 12 July 2017 | 0 Коментари

Източник: Deep Zone PR Team

Етикети: , , , , ,

Фото кредит: Тони Петрова

В невероятно лятно приключение се превърнаха снимките на най-новото видео на Deep Zone Project, които стартираха във Варна. Изкусителната Нелина и двете руси близначки (Double Voice) позираха пред обективите на Bashmotion.

За целта те се качиха на палубата на красивата баварска 44-футова яхта „Sea Adventure“ и отплаваха с нея в морето. Приказни пейзажи, много настроение и доза адреналин има запечатани в кадрите, които ще „облекат“ песента „Тайни на пясъка“. В някои от тях китаристът Любомир Савов (JuraTone) влиза в ролята на истински шкипер на яхтата. С лула в устата той управлява луксозната лодка и „дирижира“ морския трафик. Огромно надуваемо розово фламинго, ултра бърз джет, който прави страхотни фигури по морските вълни, пръски от шампанско и много слънчеви лъчи уловиха обективите.

Снимките на „Тайни на пясъка“ се провеждат с безвъзмездната огранизационна подкрепа на Емилиян Ялъмов. Проектът е подпомогнат и от дългогодишните партньори на групата - Networx.bg. „Видеото трябва да е готово до края на юли, след което ще бъде промотирано с голямо морско парти във Варна“, сподели Дидо от Deep Zone.

 Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments