Deep Zone Project с денс версия на „Я кажи ми, облаче ле бяло“ » YEP.bg

Deep Zone Project с денс версия на „Я кажи ми, облаче ле бяло“

Публикувано от YEP.bg на 24 July 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , ,

Deep Zone Project продължават да възраждат някои от най-емблематичните български песни. Парчето „Я кажи ми, облаче ле бяло“ (ред.бел – по стихове на Ран Босилек) отдавна е известно и като своеобразен химн на българите в емиграция. Този път то намери своята денс версия.

Проектът за новите версии на златните БГ хитове, върху който работят от Deep Zone, датира от преди 12 години. До този момент с нови аранжименти са 25 емблематични родни хитове.

„Основната идея е да се осъвременят вечните ни класики, като по този начин те да влязат отново в ротация в клубовете и дискотеките“, споделя Дидо от Deep Zone.

„По-младите поколения чуват тези песни за първи път в новите им варианти, а после се докосват и до оригиналите. Така се запознават с едно много ценно музикално наследство, което са ни оставили куп български изпълнители, музиканти, композитори, текстописци и продуценти“, допълват от Deep Zone.

Родните музиканти съвсем скоро ще пуснат подобен проект, но тоди път със световни класики. Проектът е озаглавен " Music Legends - Remixed" и в него ще присъстват модерни клубни версии на Michael Jackson, Robbie Williams, AC/ DC, Guns’ n’ Roses и много други.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments