Четири банди завладяват българските фенове с комбинация от рок, джаз, суинг и щури фънк ритми » YEP.bg

Четири банди завладяват българските фенове с комбинация от рок, джаз, суинг и щури фънк ритми

Публикувано от YEP.bg на 30 August 2017 | 0 Коментари

Източник: Ружа Загорска

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Тази неделя, дългоочакваният финал на най-мащабното грил турнe, организирано от Lidl и Coca-Cola, ще изненада всички фенове със завладяващ концерт на поляната зад Музея „Земята и хората“ в София. От 10:00 ч. до 22:00 ч. на 3 септември, всички жители и гости на столицата ще имат възможността да се включат в общата инициатива под надслов „Да споделим грила!“ и да отпразнуват заедно ценното време, прекарано сред семейство и приятели, с вкусна и качествена храна, освежаващи напитки и много забавления и изненади.

За да бъде истински запомнящ се финала на почти двумесечното турне, организаторите са поканили 4 банди, които ще завладеят българските фенове с комбинация от рок, суинг, джаз, бразиелектро и щури фънк ритми, под звездното небе в неделната вечер.

Веднага след обявяването на победителя в Националния грил турнир в 18:30 ч., на сцената ще се качат уникалните Rewind, които ще подгреят всички фенове с лежерен рок, кавъри на световни хитове и авторски парчета със закачливи текстове. Веднага след тях, изключителните музиканти от Бърно, Heart of Dixie Band (на снимката), ще раздвижат публиката със свежи суинг ритми, включващи съвременни интерпретации на най-известните парчета на 20-те и 30-те години на миналия век. От тях щафетата ще поеме една от най-любимите български групи – АКАГА, които с уникална комбинация от фънк, рок, денс, соул и реге ще заредят публиката с още повече настроение и енергия и ще ги подготвят за Zuco 103. Холандската банда ще постави кулминацията на вечерта с перфектен микс от бразиелектро и фънк.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments