Борислав Захариев с безапелационна победа » YEP.bg

Борислав Захариев с безапелационна победа

Публикувано от YEP.bg на 4 April 2018 | 0 Коментари

Етикети: , ,

Първа и безапелационна победа за Борислав Захариев донесе култовото шоу за преобразявания, което привлече рекорден брой зрители през изминалата вечер. С поразяваща визия и тембъра на Елвис Пресли Боби спечели сърцата на фенките в залата и изправи на крака журито под звуците на бурни аплодисменти.

Одобрението на журито спечели и Марги Хранова, която направи умела интерпретация на Елтън Джон и получи комплимент, че за първи път е избягала от своето характерно звучене. Златка Райкова предизвика разнородни мнения с образа на Гери-Никол, който беше оценен от самата Гери. Водещите си припомниха образите на братята от Bee Gees, след като се превърнаха в партньори на Славин и изпълнението му с микс от най-добрите песни на популярната група.

Следващата седмица шести сезон на шоуто, който продължава да е най-гледан и най-предпочитан сред активното население от 2014 г. досега, ще представи Иван Юруков в образа на легендата Дейвид Бауи, а Гери-Никол ще опита за първи път народно пеене с визията на Деси Добрева. Златка Райкова получи предложение от Зуека да й партнира в новото й преобразяване в Слави Трифонов. Софи Маринова ще разучава хита „Антилопа“ за образа на ТИТА, а Славин ще бъде фронтмен на AC/DC. Марги Хранова ще влезе в образа на своята колежка Катя Филипова, а Константин ще бъде част от The Beatles. Победителят за вечерта – Борислав Захариев, ще се появи на сцената като емблематичния за българската музика Данчо Караджов.    


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments