„Бон-Бон“ и Графа, посланик на добра воля на УНИЦЕФ, записаха своя версия на класическата песен на Джон Ленън „Представи си“ » YEP.bg

„Бон-Бон“ и Графа, посланик на добра воля на УНИЦЕФ, записаха своя версия на класическата песен на Джон Ленън „Представи си“

Публикувано от YEP.bg на 22 December 2014 | 0 Коментари

Източник: Ани Халваджиян

Етикети: , , ,

Снимка: Архив


Детската вокална група „Бон-Бон“ и Владимир Ампов – Графа, посланик на добра воля на УНИЦЕФ, записаха свои версии на легендарната песен на Джон Ленън „Представи си“. По този начин български таланти се присъединиха към световни звезди като Хю Джакмън, Кейти Пери, Анджелик Киджо, Приянка Чопра, Йоко Оно, Дейвид Гета и др.

Целта на инициативата #IMAGINE на УНИЦЕФ е да се повиши осведомеността за правата на децата, съобщи Ани Халваджиян. Идеята е посланици на УНИЦЕФ, знаменитости, политици, общественици и хора от целия свят да се включат в груповото изпяване на една от най-обичаните визионерски песни на всички времена и да я превърнат в най-мащабния музикален проект (събрал „един милион гласа“ от цялата планета), чрез който да се привлече вниманието към предизвикателствата, пред които са изправени много деца.

Към изпълнението на „Бон-Бон“ с много любов и съпричастност се присъединиха: Рози Караславова – продуцент на „Бон-Бон“, Жасмина Стоянова – хореограф, група ЛаТиДа – вокали, Константин Цеков – аранжимент, Радостин Събев (Шошо) – режисьор на видеото, Андриан Генчовски – оператор, Петър Димитров, “LaTiDa Recording Studio”, LazarVisionStudio (на фотографа Лазар Гушев).

Под съпровода на Живко Петров, Графа изпълни за първи път песента по време на акустичния си концерт „Домино“, посветен на кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието над деца.  

Песента ще се разпространява в музикални телевизии и радио станции, както и в социалните медии.

Индивидуалните записи, тези на посланиците на УНИЦЕФ, както и на други изпълнители, ще бъдат включени в световна, многоезична  версия на „Представи си“, която френският музикален продуцент Давид Гета ще изработи и ще пусне непосредствено преди Новогодишната нощ.

Участниците имат и възможността да направят дарение към УНИЦЕФ. Набраните от проекта #IMAGINE средства ще отидат за реализирането на програми, свързани с образование, храна, здравеопазване и имунизации, питейна вода и хигиенни условия, закрила и реагиране при спешни случаи при деца в над 150 държави и територии.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments