Alex P обикаля по участия с „Кораба майка“ » YEP.bg

Alex P обикаля по участия с „Кораба майка“

Публикувано от YEP.bg на 6 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Илиана Йорданова

Етикети: , , ,

Alex P е решил да обикаля по участия със своя талисман – пикап, който от обикновено превозно средство се превърна в истинска мания за изпълнителя. Наречено още “Кораба майка“, возилото вече ще е неотменно с него, особено по участия.

Обиколката започва този уикенд, от центъра на страстните танци и латино ритмите La Cubanita. Рапърът неслучайно е избрал горещата локация за начална точка. Оригиналното название на пикапа съвпада с това на  региона  Навара в екзотична Испания.

Кръстници на пикапа са момчетата от група Ъпсурт, които също се възползвали от положителната енергия на превозното средство и цяло лято държали там техниката си , по време на турнето „Hip Hop History Repeating”, съвместно с Alex P,  Skiller и Спенс. Именно от тогава Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч започнали да наричат пикапа “Кораба майка“.

Alex P споделя, че има книжка от 18-годишен, но винаги се е страхувал да шофира до момента, в който не започва да оглежда пикапи в интернет на шега.   

Феновете на изпълнителя на “Belucci“ могат да очакват още много изненади от него, на участието му в столичното заведение на 7 октомври, както и в началото на следващия месец, когато излиза новият му видеоклип, в който участват три от най-добрите момичета от Националния ни отбор по фехтовка.

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments