Адвокати, журналисти и рекорден брой чужденци напират за X Factor » YEP.bg

Адвокати, журналисти и рекорден брой чужденци напират за X Factor

Публикувано от YEP.bg на 15 June 2017 | 0 Коментари

Източник: Ради Георгиев

Етикети: , , , , , ,

Първите дни на кастингите за пети сезон на X Factor, които се проведоха в столицата, събраха стотици желаещи да сбъднат мечтата си да бъдат следващата музикална звезда на България. Талантливи участници не само от България, но и от Монголия, Бразилия, Ирак, Холандия, Англия, Сирия, Казахстан, Гърция, Беларус, Русия, Македония, Румъния и Германия показаха музикален талант пред екипа на шоуто.               „Успехът на Християна Лоизу и Кристиан Костов е голяма мотивация за всички участници от чужбина да се явят в X Factor България. Добрата репутация на шоуто по света и реализацията на участниците след формата се оказват привлекателни и за българските, и за чуждестранните изпълнители“, коментират от екипа на шоуто.

Най-възрастният участник, явил се в София, е на 68 години, а разнообразието в професиите на кандидатите варира от  пицар, през адвокат и музикален журналист до фризьор на звездите. Самочувствие при някои от кандидатите не липсва – има такъв, който ни гарантира първо място на „Евровизия“, докато при други притеснението е толкова голямо, че на екипа се налагат дълги паузи за успокояване на дишането.

„Тази година много от кандидатите учат класическо пеене и имаме удоволствието да слушаме много арии и канцонети. Очевидно успехът на оперните певци в шоуто е бил вдъхновяваща за тях.“, споделят музикалните педагози на предаването. „Виждаме много нови лица. По-голямата част от талантите не сме виждали в музикален формат никога досега“, допълват те.         

Със специалното гостуване на Невена Пейкова, прослушванията на шоуто продължават в Пловдив на 16 и 17 юни от 9:00 до 19:00 часа. "X Factor е моята сбъдната мечта. Музикална въртележка, през която всеки, който иска да се занимава професионално с музика, трябва да мине.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments