Адриана: За какво си говорят жените, когато се съберат - за мъже - нови, бивши и следващи » YEP.bg

Адриана: За какво си говорят жените, когато се съберат - за мъже - нови, бивши и следващи

Публикувано от YEP.bg на 30 June 2015 | 0 Коментари

Източник: Петя Щилиянова

Етикети: , , , , , , ,

Адриана вече е готова с нов сингъл. Макар само в началото на месеца да представи песента „Още, още“, тя реши да продължи хитовата вълна и да зарадва почитателите на горещите ритми с нова изненада.  Изпълнителката на Diapason Records залага на динамичното парче „Бившият“, в което участие взима и Анастасия, с която направиха и триото „Не е проблем“ с Ерик миналото лято.

Музиката и аранжиментът на „Бившият“ са на Георги Желев, а закачливия текст отново написа Йордан Гергов. Вокалите са дело на Румен Илиев, който е син на известния ни саксофонист Борил Илиев и пее в голяма част от хитовете във фолка в последните години.

„Искахме да направим женска песен. А за какво си говорят жените, когато се съберат – за мъже – нови, бивши, следващи. За бившите има песни, но няма такава, в която те да са описани по ироничен начин. Провокацията е доста голяма, но текстът е направен като разговор между две приятелки, нещо от живота, малко сме „нахранили“ силните половинки, но като си заслужават… Смятам, че много жени ще се видят в тази песен“, сподели Адриана.

Изпълнителката, която от години живее в Италия със семейството си, прекара 2 месеца в България, но преди броени дни се прибра отново там, за да си направи лятна почивка. В средата на юли тя ще се върне в София, за да заснеме заедно с Анастасия и видеоклип към „Бившият“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments