Варненката Ивайла Бакалова е лице на Sofia Fashion Week 2015 » YEP.bg

Варненката Ивайла Бакалова е лице на Sofia Fashion Week 2015

Публикувано от YEP.bg на 22 August 2015 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , ,

Топмоделът Ивайла Бакалова прави своето голямо завръщане на българската модна сцена специално за първото издание на Sofia Fashion Week, който ще се проведе от 17 до 19 септември в EFE Hotel Marinela. Тя е лице на третата последна вечер (19 септември), когато посетителите на събитието ще могат да видят всички тоалети в Haute Couture, съобщава Svetsko.bg.

Ивайла се върна от Дубай специално за фотосесията си. Това е и първата й официална поява след тежкия инцидент, който претърпя в телевизинионното риалити „Къртицата“. Изглеждаща по-ослепително от всякога, манекенката заяви, че няма търпение да дойде септември, за да вземе участие в модното събитие на годината – Sofia Fashion Week. Самата тя ще бъде и лицето на няколко от световните марки дизайнери, които ще бъдат гости на модното издание и с които Ивайла е личен приятел.

За Ивайла Бакалова
Родена е в град Варна, където завършва френска езикова гимназия след което следва „Маркетинг и реклама“. През 2000 г. печели конкурса „Мис Черно море“ в курортен град Албена, а през 2001 г. става „Мис България – Вселена 2001“. Взема участие в „Мис Вселена – 2001“ в Пуерто Рико, и „Модел на Вселената“ в Истанбул – 2001 г. Един от най-прeдпочитаните модели за модни сесии, както в България, така и по света. Към настоящия момент Ивайла успешно се реализира в Дубай, където успява да използва харвардското си образование и да развива кариера в областта на бизнеса с луксозни недвижими имоти.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments