Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през July 2016

Марина Кискинова засне спротно-елегантна фотосесия

Публикувано от YEP.bg на 31 July 2016

Източник: www.svetsko.bg

Tags: , , ,

Marina KiskinovaLyatna fotosesia 8 copy Талантливата певица и актриса Марина Кискинова засне лятна фотосесия в спортно-елегантен стил. Снимките са цветни и слънчеви, на фона на атрактивни графити. За фотосесията певицата позира пред обектива на фотографа Василена Василева с няколко различни аутфита, пише Svetsko. bg. Част от тях са от последната колекция на световноизвестен бранд.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Мода, прически и сексапил в Слънчев бряг

Публикувано от YEP.bg на 30 July 2016

Източник: www.svetsko.bg

Tags: , , ,

Luben Nikolov Luksor club fashion show Sexy Hair Midnight Seduction 3 copy Модата, прическата и вечният сексапил си дадоха среща в  грандиозното лятно шоу, което насити нощта с  блясък, лукс и вихър от емоции в Слънчев бряг. Вдъхновени от свободата и призванието да творят красота, Luben Nikolov Luksor club fashion show и Sexy Hair, представиха Midnight Seduction, което изненада всеки, избрал да се докосне до магията на сексапила.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Eдис Пала подготвя ексклузивна колекция

Публикувано от YEP.bg на 29 July 2016

Източник: Ваня Кирова

Tags: , , ,

edis pala Едис Пала подготвя ексклузивна колекция, с която ще се представи на модния спектакъл "Kuban Fashion Mare". Събитието ще се проведе тази вечер от 21:30ч пред първото казино в Слънчев бряг. На сцената Едис ще повдигне завесата и ще покаже няколко модела от новата си колекция "Frozen passion".

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Изложба показва приемствеността от традиционно облекло от средата на 19 век към модерно облекло до края на 20 век

Публикувано от YEP.bg на 21 July 2016

Източник: Златка Антова

Tags: , , , , , , , , , ,

54 Съвместната изложба на Регионален исторически музей – Варна с Исторически музей– Панагюрище „Облекло във времето (средата на ХIХ- края на ХХ в. )” показва прехода и приемствеността от традиционно облекло от средата на 19 век към модерно облекло до края на 20 век.  

0 Коментари | Разгледай цялата статия

В ИЛЮСТРАЦИИ - Възстановки на средновековно българско облекло показват във Варна

Публикувано от YEP.bg на 13 July 2016

Източник: РИМ - Варна

Tags: , , , , ,

oblekloto „Възстановки на средновековното българско облекло (XIII–XIVв. )“  е книгата на Калина Атанасова, която ще бъде представена на 16 юли – събота, от 16. 00 часа в зала „Одесос“ на Археологическия музей.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Варненец дефилира за Валентино, избраха го и за ревюто на Келвин Клайн в Пекин

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 11 July 2016

Tags: , , , , , ,

136525239842043283589601201923707n Кристиян Филипов е родом от Варна. Работи като барман в местно заведение. Негови приятели го съветват да стане модел, тъй като има необходимите данни.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Топ коафьорите на Франция във Варна: Много вятър в косата, слънце и една непринудена виталност. Това винаги ще бъде модерно!

Публикувано от YEP.bg на 7 July 2016

Източник: Яна Борисова

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Summer Look Ete 2016 6 Визиите за косата в лятото на 2016-та показаха пред български фризьори Людовик Женийо и Давид Корнелюп. Двамата са в творческия екип на един от най-силните брандове в грижата за коса – компания от сърцето на Франция, която в последните 100 години създава модни тенденции в стайлинга и грижата за косата.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Родно гуру в прическите: Дивото и различното живее във всеки от нас, но трябва да имаш смелост да го разкриеш

Публикувано от YEP.bg на 6 July 2016

Източник: IGM

Tags: , , , , , , , , , , ,

Luben NIkolov Лятото – най-чаканото време в годината. Галещ бриз, златен пясък, слънце, което, залязвайки хвърля своите отблясъци върху романтичното море. Време за лятна любов, незабравими партита, които завършват с изгрева – свобода и страст, която  те кара да се усмихваш.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Топ коафьорите на Франция във Варна: Косата няма нужда само от грижа, а и от стилист, за да бъде разкрита като истинско вдъхновение

Публикувано от YEP.bg на 6 July 2016

Източник: Яна Борисова

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

friz varna Двама от топ коафьорите на Франция – Людовик Женийо и Дейвид Корнелюп (на снимката) – пристигат във Варна за участие в семинара „Summer Look 2016“. Събитието е от 10. 00 ч. днес  в галерия “Графит“.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Дизайнерът Miquel Suay спечели Barcelona Fashion Week

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 4 July 2016

Tags: , , ,

13548969101542811935259021959092097o Снимки: Валентина Венциславова Дизайнерът Miquel Suay спечели осемнадесетото издание на Barcelona Fashion Week. Това съобщи ексклузивно за YEP. bg от каталунската столица Валентина Венциславова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия