Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през April 2015

50 девойки и младежи се съблякоха в столицата

Публикувано от YEP.bg на 29 April 2015

Източник: IGM

Tags: , , , , , ,

MG9381 Снимка: IGM С дръзка кампания „Съблечи се за да те облечем!“ отвори врати нов магазин в столичен търговски и развлекателен център. Стъпването на италианския бранд в България бе белязано с нестандартно, предизвикателно и щедро модно събитие. То накара всички модни фенове да разчупят рамките на ограниченията.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Татуисти от цял свят идват за Bulgaria Tattоo Expo 2015 в столицата

Публикувано от YEP.bg на 16 April 2015

Източник: ICreative

Tags: , , , , , , , , , ,

tatuist Снимка: ICreative Този петък ще бъде посветен на изкуството на татуировките. По повод предстоящото второ издание на  Bulgaria Tattоo Expo 2015 в столицата, последният ден от седмицата ще бъде изпъстрен с любители и специалисти по татусите, обучение за новата мода и техники в сферата и подгряващо парти, на което ще се съберат майстори от цял свят.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПРИНЦЕСА НА ДЖАЗА - Известни модели показаха нова дизайнерска колекция рокли

Публикувано от YEP.bg на 11 April 2015

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Princess Revu1 Снимка: ХАЙЛАЙФ Уникален по рода си джаз рецитал с Биг бенд бе съчетан с дефиле на красиви вечерни рокли. Спектакълът "Принцеса на джаза", който се проведе в столицата, е авторски проект на Весела Нейски с участието на популярна модна къща. Това бе голямото завръщане на чаровната изпълнителка на голямата джаз сцена.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЗЛАТНА ИГЛА - Удостоиха Христина Ангелова с моден приз

Публикувано от YEP.bg на 4 April 2015

Източник: IGM

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

angelova igla review Снимки: IGM Дизайнерката Христина Ангелова е един от отличниците на българската модна сцена. Тя  грабна приза за „Най-добър млад дизайнер” на годишната церемония “Златна игла” 2015 г.    Наградата й е символ за трудолюбие и изключително развит талант – признание, за което  дизайнерът работи неуморно всеки ден.

0 Коментари | Разгледай цялата статия