Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през March 2015

КЛАСАЦИЯ - Лидия Иванова е най-стилната звезда

Публикувано от YEP.bg на 30 March 2015

Източник: www.svetsko.bg

Tags: , , , , , , ,

2img6755 Снимка: Svetsko. bg След дълга пауза екипът на SVETSKO. bg отново стартира класацията "Най-стилна звезда", където имахте възможност да гласувате за известни български изпълнители, модели, дизайнери и други публични личности. Категоричната победителка според Вас, нашите читатели е Лидия Иванова – българката, която учи медицина в Америка и за кратко време успя да привлече вниманието на американски медии, продуценти и известни личности.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Николета Лозанова уважи модна премиера на Галена в Пловдив

Публикувано от YEP.bg на 29 March 2015

Източник: IGM

Tags: , , , , , , , , , ,

Galin model Снимки: IGM Buda's Restaurant Bar Lounge в Пловдив се превърна в сцена на бляскаво модно дефиле. В елегантната и луксозна атмосфера на новия комплекс се състоя ревю на последните творения на популярната марка G spot/Galena for Beyond и бижутата на Iskra Art-Искра Георгиева.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПРЕД ОТБРАНА ПУБЛИКА - Показват дизайнерски тоалети и бижута

Публикувано от YEP.bg на 24 March 2015

Източник: IGM

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

galena prom collection 5 158239 500x0 Снимки: IGM На 27 март изискан ресторант и бар лоундж в Пловдив ще се превърне в модна сцена и домакин на лъскаво светско събитие. В елегантната и луксозна атмосфера на новия комплекс ще се състои ревю на най-новите творения на популярната марка G spot/Galena for Beyond и бижутата на Iskra-Искра Георгиева.

0 Коментари | Разгледай цялата статия