Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през August 2014

В PLANET – VIP Fashion Group показва своята лятна идея за морско приключение на почитателите на плажния дрескод

Публикувано от YEP.bg на 28 August 2014

Tags: , , , , ,

morsko vip Снимка: VIP Fashion Group В разгара на лятото чувствителостта ни към фешън и шик се изостря. Затова и Модна агенция VIP Fashion group ще покаже своята лятна идея за едно морско приключение на всички почитатели на плажния дрескод. Това ще стане утре вечер (29 август) в екстравагантната обстановка на лятната градина на Planet La Dolce Vita.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Французойка направи булчинска рокля от гъби, праз, мандарини, чесън, пипер, тиквички и картофи

Публикувано от YEP.bg на 25 August 2014

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , ,

5424AnneMerceron Снимка: Urban-mag. com  „От една година се занимавах с приложението на корите от плодове и зеленчуци в проекти с текстил и в ежедневни предмети, когато в университета дойде Мишел Буисон, човекът, който издирва млади френски дизайнери.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Мобилната изложба «Жените в обществото» заминава за Битфест, показват рокля «шантеклер»

Публикувано от YEP.bg на 20 August 2014

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , ,

5407WomRousseposter Постер: Urban-mag. com С покана за участие в официалната програма на Битфест - Битолско културно лято, заминава мобилната изложба "Жените в обществото" на Регионален исторически музей - Русе. Преди това тя обиколи няколко града в страната. Изложбата в Битоля ще бъде открита на 22 август от директора на музея в РусеНиколай Ненов и етноложката Десислава Тихолова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Емануела подари уникални обеци на Елза Парини, звездите луднаха по аксесоарите на Мис Бони

Публикувано от YEP.bg на 4 August 2014

Tags: , , ,

elza boni emanuela Снимка: Личен архив Елза Парини вече е горд собственик на уникални обеци, които са правени по поръчка за певицата Емануела. Парини толкова харесала хенд мейд аксесоарите, че Емануела с радост й ги подарила. Сега, когато излиза на сцена, Елза често слага любимите си бижута. Те са изработени от Борислав Соколов, който повечето познават като Мис Бони.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Дъщерята на Стефан Диомов показа своя колекция на Fashion Jazz Night в Св. Влас

Публикувано от YEP.bg на 4 August 2014

Източник: Ваня Кирова

Tags: , , , , ,

fjn 4 Снимки: Ваня Кирова Модното шоу Fashion Jazz Night, което се проведе в популярен комплекс на Св. Влас, събра аплодисментите на един куп бизнесмени, руски депутати и министри, водещата Цветанка Ризова, носителките на титлата „Мисис България” Малина Димитрова, бременната Йордана Димитрова, Ана Иванова, която бе придружена от двете си близначки, както и поп-певицата Веси Бонева.

0 Коментари | Разгледай цялата статия