Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през March 2014

Ралица в сблъсък на модерното с класическото при „Ренесанс: Продължението”

Публикувано от YEP.bg на 31 March 2014

Tags: , , , , , , ,

ren Снимки: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna Ралица Сергеева от Троян позира сред скъпи мебели в „Аntique Centre” за фотосесията „Ренесанс: Продължението”. Тук тя влезе в ролята си на „Dream Girl на YEP. bg”. В едноименния конкурс Сергеева бе подкрепена от над 1300 читатели на лайфстайл изданието ни.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Авторитет в модното консултиране: За да успеем, трябва да сме различни

Публикувано от YEP.bg на 29 March 2014

Източник: www.pressbox.bg

Tags: , , , , , ,

butik kosult Снимка: Pressbox. bg „За да успеем, трябва да сме различни. А бихме могли да постигнем това само ако бъдем самите себе си.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Показват на ревю български уникати, участвали в парижкото прет-а-порте

Публикувано от YEP.bg на 28 March 2014

Източник: ВИП Комюникейшън

Tags: , , , , ,

ANAIVANOVAPhotomodel Снимка: Личен архив Ревю с български уникати, участвали в парижкото прет-а-порте  "Who is next" 2014 ще бъдат представени за първи път в столицата на пролетно парти-ревю. Събитието е насрочено за 1 април в ресторант "Градина".  След успешното участие в модното изложение в Париж, дизайнерка Милена Вельова (сестра на музиканта Калин Вельов) ще представи модната колекция предпремиерно и на наша земя.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Агенция „Пауър Подиум” отбеляза тринадесетата си годишнина с елегантно парти

Публикувано от YEP.bg на 22 March 2014

Tags: , , , , , , ,

pp 13 Снимка: Пауър Подиум С елегантно парти посрещна своята тринадесета годишнина варненската модна агенция „Пауър Подиум”. Тя събра свои приятели и партньори в известен нощен клуб, където почерпи с по чаша бяло вино и плата отбрани хапки. На специална церемония собствениците удостоиха с грамоти заслужили варненци, които имат особени заслуги към развитието и дейността на агенцията.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Ревю в столицата показа последните предложения на престижни световни марки

Публикувано от YEP.bg на 19 March 2014

Източник: PR Agency IGM

Tags: , , , , , ,

JeniKalkandjieva Снимки: IGM Първо концептуално ревю се проведе във вторник вечерта на специално изградената сцена в голям търговски център в столицата. На дефилетата бяха представени последните модни тенденции за пролетта и лятото. За да се запознаят с предложенията на световните марки, бяха дошли популярни личности от света на шоубизнеса, тв лица и бизнес предприемачи, съобщи Иван Георгиев от IGM.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Популярни български дизайнерки облякоха дебютантките на традиционния Виенски бал

Публикувано от YEP.bg на 10 March 2014

Източник: Принцес

Tags: , , , ,

179740610151973632365843354025723n Снимки: Пламен Колев Дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова облякоха дебютантките на традиционния Виенски бал, който се провежда под патронажа на австрийското посолство в София.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Бляскаво модно събитие в Бургас подкрепя болна от рак, Кишишев ще бъде сред специалните гости

Публикувано от YEP.bg на 4 March 2014

Източник: www.gramofona.com

Tags: , , , , , , , , , , ,

VIP Property Burg Снимка: ХАЙЛАЙФ /VIP Property Awards Радостин Кишишев ще е един от специалните гости в тазгодишното издание на "Lady's Fashion Trends", съобщи Gramofona. com[http://gramofona. com]. Модният спектакъл, който ще се проведе на 6-ти март от 19:30 ч.  в Гранд Хотел и Спа Приморец обещава да даде старта на модните колекции за този сезон. И тази година събитието ще е с благотворителна цел.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Часовник продължава да тиктака и на 1000 метра под водата, Арнолд и Сталоун са „въоръжени” с карбонови модели

Публикувано от YEP.bg на 2 March 2014

Източник: Завен Тертерян

Tags: , , , , , , ,

invicta Снимки: Reaction В следващите редове Завен Тертерян (специализиран консултант в продажбата на инструменти за отчинане на време в Reaction – watches & jewelry) ще ви запознае отблизо с малко познати детайли, специфики и любопитни моменти при някои реномирани марки часовници.

0 Коментари | Разгледай цялата статия