Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през December 2013

Коледните витрини на световните модни диктатори пълнят окото на минувачите

Публикувано от YEP.bg на 22 December 2013

Източник: www.nakratko.bg

Tags: , , , , , , ,

armani 2 Снимка: Nakratko. bg Коледните витрини на световните диктатори на модата са част от най-лъскавото лице на всяка столица. Ето ги и тях – Долче и Габана, Гучи, Армани, Дзеня и т. н. В целия им блясък. Истински и неподправен образ на човешката слабост към любимия грях на дявола – суетата! 

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Варненка стана официален фотограф на престижна испанска агенция за модели и актьори

Публикувано от YEP.bg на 20 December 2013

Източник: Валентина Венциславова, Испания

Tags: , , , , ,

Valja spain foto 1 Снимка: Cristobal Lopez Варненката Валентина Венциславова вече е част от екипа на една от най-реномираните испански агенции за модели и актьори. Тя прие предложението на Fleming Models и стана официален фотограф на агенцията в Барселона. Любопитен момент е, че преди 10 години Валентина е работила за тях, но в ролята на топ модел.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Красавица от страниците на Yep.bg стана рекламно лице на престижна марка бижута

Публикувано от YEP.bg на 18 December 2013

Tags: , , , ,

tina sense ok Снимка: Личен архив Варненската красавица Тина Василева, която има заснети редица модни фотосесии за Yep. bg и е неизменна корица на страницата на лайфстайл изданието ни във Facebook, получи ново признание. Тя е едно от рекламните лица на бутик на престижна марка бижута, инкрустирани с камъни Сваровски Елементс. Бижутата са изработени от сребро и притежават различни размери и форми.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Рокли от естествен косъм ще са хит по Коледа

Публикувано от YEP.bg на 16 December 2013

Източник: МК Принцес

Tags: , , , , ,

moda 1 Снимка: МК Принцес Кадифени рокли, с акценти от естествена кожа с косъм на ръкавите или шията ще бъдат хит за настъпващата Коледа. Това твърдят дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Denim Party в Playground

Публикувано от YEP.bg на 11 December 2013

Източник: Playground

Tags: , ,

pause jeans Снимка: Pause Jeans Denim Party е новото предизвикателство към почитателите на хубавата музика и нощните забавления в морската столица, което отправят от Playground в МОЛ – Варна. Специфичното е, че всички гости на вечерта трябва да спазят определен дрескод, обвързан с облеклата на определена марка, стана ясно в разговор с организаторите.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Бляскавото откриване на „Интернационал” донесе приз за PR на Анета Недялкова

Публикувано от YEP.bg на 10 December 2013

Tags: , , , , , , ,

anett inter Снимка: Личен архив Церемонията по бляскавото откриване на изцяло реновирания хотел „Интернационал” безспорно бе светско събитие номер едно на Варна през тази година. То донесе на Анета Недялкова и нейната агенция Anett & Co приз за „Най-добър PR”. Модните награди този път бяха определени от представители на варненските медии.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

BORN IN THE 90s - Ивет Фешън превърнаха манекенки в модни икони

Публикувано от YEP.bg на 9 December 2013

Източник: IGM PR Agency

Tags: , , , , ,

Ivet Снимки: Васил Германов 7 от топ моделите на Ивет Фешън позират като истински модни икони в уникален календар за 2014 г. Сред тях са Ваня Билева, Нора Шопова, Християна Димитрова и Екатерина Куцарева, съобщават от IGM PR Agency. Повече от 10 години Ивет Фешън представя уникалния моден календар, който има истинска колекционерска стойност.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МАЛКА ЧЕРНА РОКЛЯ - Студенти правят трибют на Коко Шанел

Публикувано от YEP.bg на 3 December 2013

Източник: Албена Свещарова

Tags: , , , , , ,

960993102007879806122101844239273n Снимка: Албена Свещарова Студентите от специалност „Мода и мениджмънт в модата” ще представят първото от станалите вече традиционни коледни ревюта на 5 декември 2013 от 18. 00 ч във Фестивален и конгресен център – Варна, съобщи Албена Свещарова. Темата на първи и трети курс е „Малката черна рокля +”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия