Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през June 2013

Модна вечер разкри последните тенденции в спортните и елегантни облекла от Ботуша

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2013

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

clas Снимки: Емилиян Ялъмов, YEP. bg Под мотото „Вечер на модата” премина първото фешън събитие в лятната градина на ресторант Еl Classico във Варна. На него бяха представени последните тенденции спортни и елегантни тоалети от Ботуша. Манекените на агенция „Пауър Подиум” дефилираха с облекла на марките List, Phard и Zu-Еlements.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

VIP Fashion Group ще връчват приз за най-добра дизайнерска колекция

Публикувано от YEP.bg на 25 June 2013

Tags: , , , , , , , , ,

mira mateeva Снимка: VIP Fashion Group Собственичката на VIP Fashion Group Мира Матеева обмисля идеята за учредяване на приз от нейната агенция, който ще бъде връчван за най-добра дизайнерска колекция. Идеята се зародила на Фестивал на модата и красотата, който събра над 800 гости в Гранд Хотел Варна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Дългокраки манекенки разсекретиха дрескода за лято 2013

Публикувано от YEP.bg на 23 June 2013

Tags: , , , , , , ,

grand Снимка: Емилиян Ялъмов Над една дузина дългокраки манекенки, между които и много носителки на престижни титли от конкурси за красота, взеха участие в първата вечер на Фестивал на модата и красотата в лятната градина на Гранд Хотел Варна. Всички те дефилираха с последните тенденции от световната мода.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Цеци Красимирова бе сред гостите на Carrera Days в Барселона

Публикувано от YEP.bg на 21 June 2013

Източник: Валентина Венциславова

Tags: , , , , ,

ceci krasimirova 1 Снимка: Валентина Венциславова Топмоделът Цеци Красимирова беше сред гостите на Carrera Days в Барселона. Това съобщи ексклузивно за Yep. bg. от Испания Валентина Венциславова, която бе официален фотограф на събитието. Светската проява се провела във фабрика Moritz. Там от Carrera направили представяне на новите си летни модели слънчеви очила. Коктейл и ревю, съпътствали изисканото събитие.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Елегантни облекла на изявени дизайнери показаха в Албена

Публикувано от YEP.bg на 17 June 2013

Tags: , , , , , ,

albena Снимка: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna Елегенатни облекла на изявени дизайнери и модни къщи бяха показани в няколко последователни вечери в курорта „Албена”. Там се проведе тринадесетото издание на „Модна фиеста”. Дефилетата можеха да се гледат във вариете театъра на комплекса, както и около басейните на няколко от известните хотели.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Руска красавица от делтата на Волга дебютира в ревю на Краси Недялков

Публикувано от YEP.bg на 15 June 2013

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

krasi izabella ok Снимка: Пауър Подиум Красавицата Изабелла, която е родом от Астрахан, Русия направи дебют като манекен във Варна. Тя взе участие в ревю на Красимир Недялков (популярен български дизайнер), което премина при огромен интерес в бар „Бръмбар”. Пред многобройната публика бяха представени ретроспективно 4 колекции на дизайнера. Гостите на вечерта видяха тоалети от „Бурлеска”, „Черна перла”, „Афродизиак” и др.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Красимир Недялков прави широкомащабна ретроспекция на авторските си колекции в ревю

Публикувано от YEP.bg на 9 June 2013

Tags: , , , , , , , , ,

brumbar review ok Постер Дизайнерът Красимир Недялков ще направи широкомащабна ретроспекция на колекциите си в нарочно ревю, научи Yep. bg. „*Ще  включа най-доброто от „Гламър”, „История на бельото”, „Диско”, „Кабаре” и мн. др. *”, заяви Недялков. В изработката на тоалетите са използвани материи като дантела, трико, коприна, органза. Има направени апликации с мъниста и камъни.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Best Model of the World 2011 става Лице на моден форум, 5 носителки на Мис Варна ще участват в дефилетата

Публикувано от YEP.bg на 8 June 2013

Източник: VIP Fashion Group

Tags: , , , , , , , , , ,

Iva2 Снимка: VIP Fashion Group Носителката на титлата Best Model of the World 2011 Ива Атанасова (на снимката) става Лице на Фестивал на модата и красотата, който ще се проведе в Гранд Хотел Варна на 21 и 22 юни. В него участие ще вземат и 5 носителки на титлата Мис Варна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Фестивал на модата ще се завърти на 21 и 22 юни в лятната градина на Гранда, водещ ще е Симеон Лютаков

Публикувано от YEP.bg на 7 June 2013

Tags: , , , , , , , , ,

mira mateeva interview ok3 Снимка: Личен архив Фестивал на модата и красотата ще се проведе на 21 и 22 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена”, научи Yep. bg. *Модният форум ще събере рекорден брой брандове*, обеща организаторката на проявата Мира Матеева, собственик на агенция VIP Fashion Group.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

JEANSATION - Млади дизайнери от ВСУ пробиха на престижен моден конкурс и са на финал в Монте Карло

Публикувано от YEP.bg на 1 June 2013

Източник: Албена Свещарова

Tags: , , , , , , , , ,

danila01 Снимка: ВСУ "Черноризец Храбър" Пет млади дизайнера от Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” през тази година са направили сериозен пробив на конкурс в Монте Карло, научи Yep. bg от Албена Свещарова. Данила Викулова, Ина Куртева, Надежда Пройкова, Светлана Григорова и Михаела Желева са преминали успешно през първи и втори етап на Jeanseation 3.

0 Коментари | Разгледай цялата статия