Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през January 2013

EКСКЛУЗИВНО ОТ ИСПАНИЯ – Варненка щракна милиардерската наследница Парис Хилтън сред гостите на Barcelona Fashion

Публикувано от YEP.bg на 30 January 2013

Източник: Валентина Венциславова

Tags: , ,

bf paris Снимки: Валентина Венциславова Милиардерската наследница Парис Хилтън бе сред гостите на първата вечер от 080 Barcelona Fashion Autumn-Winter 2013-2014. Това съобщи ексклузивно за Yep. bg от Испания Валентина Венциславова (популярен модел и моден фотограф, родом от Варна). Хилтън е била видяна на елегантен коктейл, съпътствал престижната изява. Парис не е била сама.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Варненски фотограф с официален профил на страницата на Fashion TV

Публикувано от YEP.bg на 28 January 2013

Tags: , , ,

fashiontv balin ok Балин Балев (популярен варненски моден фотограф) продължава със силната си серия от изяви. Той вече е с официален профил на страницата на Fashion TV. На няколко пъти фотосесии на Балев бяха излъчвани по най-голямата модна телевизия (собственост на Мишел Адам). Първата от тях бе реализирана в тясно сътрудничество с Yep. bg.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ТЕНДЕНЦИИ – Дървесни, плодови и зелени аромати актуални при мъжете през 2013 г.

Публикувано от YEP.bg на 27 January 2013

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , , , ,

zeleno parfum Снимка: www. urban-mag. com През 2013 г. актуални при мъжете ще бъдат дървесни, шипрови, фужерни, плодови и зелени източни аромати. Това пишат на страниците си нашите приятели и партньори от urban-mag. com, позовавайки се на материали от rbc. ru.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

VIP Fashion Group застават зад Fashion Night в Captain Cook

Публикувано от YEP.bg на 24 January 2013

Tags: , ,

goro 1 Снимка: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna Хубавици от VIP Fashion Group (собственост на очарователната Мира Матеева) ще се представят в стилното светско събитие Fashion Night (тази събота). Домакин ще бъде Captain Cook. По време на вечерта най-титулованите модели на агенцията ще дефилират с облекла от Waggon, U. S. Polo, M’Suit, Martini & Milanov.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТИЦИЯ - Андреа се снима като булка

Публикувано от YEP.bg на 21 January 2013

Източник: Соня Атанасова

Tags: , , ,

Снимки: МК "Принцес" Поп-фолк звездата Андреа направи фотосесия в официални и булчински тоалети на популярна българска марка. Така феновете й видяха как тя изглежда облечена в бяло. Някои дори заподозряха, че това е може би генералната репетиция за нещо, което й предстои в личен план.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Х-ТРАВАГАНТНО С Х-TI: Boots… Made for Walking – Модни тенденции при ботушите

Публикувано от YEP.bg на 6 January 2013

Източник: Х-TI Христова

Tags: , ,

x ti boots Дали наистина ботушите за този сезон са направени за ходене, както пее Нанси Синатра, или по-скоро *разкриват амбициите на дизайнерите да оборят земната гравитация* и да принудят дамите към изпълнението на сложни еквилибристики.

0 Коментари | Разгледай цялата статия