Мода » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през October 2012

АКТУАЛЕН ГАРДЕРОБ - Леопардов десен, за да сте в крак с модата. Но не се престаравайте

Публикувано от YEP.bg на 29 October 2012

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , ,

leo Снимка: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna / модел: Крис Пасева - Лице на Yep. bg - Сезон Есен 2012 Една от най-модерните материи тази есен e кадифето. Това пишат на страниците си нашите приятели и партньори от www. urban-mag. com.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПРОЕКТ - Дизайнер разкрива тънкости от модните подиуми пред ученици в ОУ „Стоян Михайловски”

Публикувано от YEP.bg на 24 October 2012

Tags: , , , , ,

kr.n Красимир Недялков (известен роден дизайнер) стартира цикъл от лекции пред ученици в ОУ „Стоян Михайловски” - Варна по проект „Да направим училището по-привлекателно за младите хора”. В програмата влизат 68 часа. В тях възпитаниците на школото ще се запознаят с всички тънкости от модните подиуми (грим, прически, походка,  фотосесии, дизайнерски умения).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА YEP.BG - Йозеф Зидаров на моден форум с Йоана Крупа. Снима испанска хубавица за InStyle Turkey Magazine

Публикувано от YEP.bg на 4 October 2012

Tags: , , , ,

jozef Йозеф Зидаров (популярен български моден фотограф) от известно време живее в Турция. Той е там със специалната задача да снима Седмица на модата, която ще се проведе в Истанбул (между 10 и 13 октомври). И това съвсем не е всичко. Негова фотосесия с испанката Ириана ще намери място на страниците на InStyle Turkey Magazine.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ТРИУМФ - VOGUE избра българска фотосесия (измежду хиляди от цял свят)

Публикувано от YEP.bg на 2 October 2012

Tags: , , , , ,

VOUG Независим български авторски проект бе отличен от Vogue, Италия (измежду 2 хиляди участници от цял свят). Фотосесията на Кирил Станоев (фотограф), Диана Стоянова (make-up artist и head trainer в Artdeco - България) и Христина Тушева (модел) „The Mystery Potion” намери място в изложбата на Vouge и Vertu в Милано (по случай лансирането на новата лимитирана серия „Constellation Blue”).

0 Коментари | Разгледай цялата статия