Вики Бъчварова: Не отричам, че съм доста суетна » YEP.bg

Вики Бъчварова: Не отричам, че съм доста суетна

Публикувано от YEP.bg на 25 October 2016 | 1 Коментари

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Снимки: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna

Моделът Вики Бъчварова позира за нова фотосесия. Тя застана пред обективите на Георги Георгиев от ArtPhoto-Varna. За снимачен терен бе използвана изисканата обстановка на нов варненски нощен клуб. Гримът на красавицата бе дело на Тина Василева. Вики бе с аксесоари и часовник на престижен световен бранд, който е сред любимите на звездите.

 

За сесията Бъчварова смени няколко различни визии. Вики е от Варна, но е учила в София. Обича да чете. Едни от любимите й автори са Александър Свияш и Джил Едуардс. Красавицата обича да ходи на театър. Последната постановка, която е гледала е „Годеж“ с Александър Кадиев. „Актьорската игра ме зарежда с енергия и усещам всяка емоция, която актьорите изпитват, играейки своята роля“, споделя Бъчварова. Тя е спортна натура. Тренирала е почти всичко. Минала е през залата за художествена гимнастика. След това се прехвърля в групата по балет. Имала е тренировъчен флирт и с баскетбола. Била е на междуградски състезания и дори има няколко медала. След това се записва на плуване. Може да звучи невероятно, но е тренирала и бокс в „Национал“. Неин наставник е била Мария Димитрова. Сега Вики ходи само на фитнес.

Ето какво каза още хубавицата за читателите на YEP.bg:

- Какъв стил на обличане предпочиташ?

-Обичам разнообразието и не се спирам на конкретен стил. В ежедневието си съм по-скоро склонна да се облека спортно-елегантно, а вечер по-официално, зависи от случая. Не отричам, че съм доста суетна.

- Как обичаш да се забавляваш?

-Истинско удоволствие ми доставя да сготвя нещо вкусно, да си направя чаша чай и да седна да чета. Какъв по-хубав завършек на деня?! Ако на следващата сутрин не се налага да ставам рано, мога да си позволя да изляза вечер с приятели. Но не обичам големи компании, имам много тесен кръг от близки хора, с които излизам. Като цяло гледам да избягвам препълнени и шумни заведения. За мен думата ''забавление'' е пряко свързана с думата ''спокойствие''. Забавлявам се, когато нищо не ме натоварва!

- Владееш няколко чужди езика. В България или чужбина предпочиташ да живееш?

-Да, говоря 4 чужди езика - френски, английски, немски и руски. Още от - годишна започнах изучаването на френски език в училище и допълнително ходех на уроци по английски. След това се записах на курс по немски, а руски език знам от семейството ми. В момента съм студентка и не съм мислила дали бих заминала да живея извън България. Аз обичам да експериментирам. Може би съм склонна да се впусна в приключение, заминавайки далеч от всичко познато.

 - Какво липсва на младите хора у нас?

- Липсва им мотивация. Нека си признаем, стимулите в България за развитие на младежта не са явно поставени и голяма част от младите хора решават да заминат в чужбина. Демотивацията на младите хора е голям проблем, който изисква особено внимание.

Интервю на Емилиян Ялъмов


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

  • Вики е една страхотна жена. Имам щастието да я познавам лично. Освен че е красиво момиче, важна част от нейният характер е добротата, която носи в себе си. Успех, Вики!!!

    Публикувано от Палавият Деметрио, 28/10/2016 5:28pm (2 години ago)

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments