ФЕСТИВАЛ - Топ модели дефилираха с часовниците на бутик Reaction Watches & Jewellery » YEP.bg

ФЕСТИВАЛ - Топ модели дефилираха с часовниците на бутик Reaction Watches & Jewellery

Публикувано от YEP.bg на 17 June 2017 | 0 Коментари

Източник: PR публикация!

Етикети: , , , ,

Топ модели дефилираха с часовниците на бутик Reaction Watches & Jewellery. Това стана по време на десетото юбилейно издание на Фестивала на модата и красотата. Изисканото модно събитие се проведе на 15 и 16 юни в реномиран петзвезден хотел в к.к. „Златни пясъци“. Носителката на титлата Мис България 2016 Габриела Кирова (ред. бел – лице на модния форум), Best Model of the World за 2011 г. - Ива Атанасова и още куп дългокраки красавици разходиха по подиума последната колекция на американската марка Anne Klein, чийто представител за страната ни е г-н Ардашес Ованезов. Колекцията се състои от изчистени часовници, които са изработени от стомана или втвърдена керамика. „Прецизните измервателни механизми са предназначени за дамите с изискан вкус, които обичат да са в крак с модните тендненции“, заяви за YEP.bg г-н Ованезов.

Той бе подбрал и няколко престижни марки часовници за дефилето на моделите мъже, сред които бе и Диан Христов. Диан е едно от най-разпознаваемите лица от модните подиуми в страната и носител на десетки титли от конкурси за красота.

Двудневният моден форум, чийто организатор е агенция VIP Fashion Group, впечатли  присъстващите с феерия от мода, красота и лайфстайл, а хитовите колекции на български и чужди брандове, предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика. Продуцентът на събитието Мира Матеева блестеше в специално изработените за нея рокли от дизайнерката Стойка Новкова.

 

www.reaction-bg.com
https://www.facebook.com/ReactionBG
Адрес:България,Варна,ул.“Княз Борис“№ 47
Тел. 052/603-789

PR публикация!

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments