ГРАДСКИ РИТЪМ - Студенти представят повече от 50 модни реализации в централното фоайе на голяма бизнес сграда » YEP.bg

ГРАДСКИ РИТЪМ - Студенти представят повече от 50 модни реализации в централното фоайе на голяма бизнес сграда

Публикувано от YEP.bg на 30 May 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , , ,

Голямо модно шоу ще изнесат студентите от Варненски свободен университет „Черворизец Храбър“ (ВСУ) на 2 юни. От 19:00 ч в централното фоайе на голяма бизнес сграда, намираща се на бул. „Осми Приморски полк” 115 в морската столица, те ще покажат повече от 50 уникални модни реализации. Темата, която обединява ревюто е „Градски ритъм“. „Това е своеобразно емоционално естетизиране на градската среда във форми и цвят - една провокация, която е предизвикала въображението на нашите студенти“, заяви пред YEP.bg Албена Свещарова, преподавател по мода във ВСУ.

В традиционното годишно модно ревю ще се включат студентите от първи до четвърти курс от бакалавърската програма „Мода и мениджмънт в модата”, както и студенти от магистърската програма „Моден стайлинг” на ВУЗ.

Специалност „Моден дизайн” при ВСУ повече от двадесет и две години подготвя специалисти с висше образование в областта на дизайна на облеклото и модата. Студентите се обучават да създават оригинални авторски колекции, съобразени с модните тенденции, производствените възможности и нуждите на пазара.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments