МОДЕН СПЕКТАКЪЛ - Шест носителки на титлата "Мис Варна" излизат на една сцена в лятната градина на Planet » YEP.bg

МОДЕН СПЕКТАКЪЛ - Шест носителки на титлата "Мис Варна" излизат на една сцена в лятната градина на Planet

Публикувано от YEP.bg на 13 July 2015 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , , , ,

Десети рожден ден ще отпразнува най-голямата варненска модна агенция. VIP Fashion Group, чиито собственик е Мира Матеева, са подготвили грандиозен моден спектакъл по случая, който ще се разиграе в лятната градина на Planet La Dolce Vita. Очаква се да присъстват над 200 VIP гости от цялата страна.
За десет години Модна Агенция VIP Fashion Group е организирала над 500 модни дефилета, представяйки колекциите на едни от най-известните родни и световни дизайнери. Агенцията е продуцент и организатор на едно от най-бляскавите модни събития – Фестивал на модата и красотата, както и на един от най-престижните и грандиозни конкурси за красота в България - Мис Варна.
За своя десети рожден ден от VIP Fashion Group са подготвили изискано ревю, на което ще бъдат представени последните модни колекции на български и световни марки.
В модния спектакъл ще вземат участие най-добрите топ модели на морската столица, а по традиция ще бъдат официално представени и новите лица на агенцията. На една сцена ще се качат внушителния брой от четиридесет модела – мъже и жени, като главната роля е поверена на носителките на титлата Мис Варна през последните години – Снежи Касабова, Ирена Иванова, Вирджиния Мутафчиева, Ирена Григорова, Яна Димитрова и Жаклина Братанова.
Водеща на шоуто ще бъде Дамяна Стойчева, а специални гости танцьорите от балет "Арт Денс".


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments