Родно гуру в прическите: Дивото и различното живее във всеки от нас, но трябва да имаш смелост да го разкриеш » YEP.bg

Родно гуру в прическите: Дивото и различното живее във всеки от нас, но трябва да имаш смелост да го разкриеш

Публикувано от YEP.bg на 6 July 2016 | 0 Коментари

Източник: IGM

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Лятото – най-чаканото време в годината. Галещ бриз, златен пясък, слънце, което, залязвайки хвърля своите отблясъци върху романтичното море. Време за лятна любов, незабравими партита, които завършват с изгрева – свобода и страст, която  те кара да се усмихваш.

 

Това лято, звездите ще блестят най-ярко на 28 юли в Слънчев бряг. Модата, прическата и вечният сексапил са водещи в  грандиозното лятно шоу, което ще насити нощта с  блясък, лукс и вихър от емоции. Вдъхновени от свободата и призванието да творят красота Luben Nikolov Luksor club fashion show и Sexy Hair ще представят Midnight Seduction, което ще изненада всеки, избрал да се докосне до магията на сексапила. Той е навсякъде около нас, трябва само да бъде показан.

Midnight Seduction ще представи неустоими изкушения, настроение, секси прически, стил и обаяние. Талантливият стилист Любен Николов, за пореден път ще демонстрира творчество, креативност и иновация, показвайки новите модни тенденции в косите по свой уникален и нестандартен начин. „Човек е свободен да бъде себе си и да покаже душата си. Дивото и различното живее във всеки от нас, но трябва да имаш смелост да го разкриеш.” - споделя гуруто в прическите. Чрез своето изкуство той разкрива свободата и силата, която се крие във всеки един от нас.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments