Роберто Ботичели пристига за пръв път в София » YEP.bg

Роберто Ботичели пристига за пръв път в София

Публикувано от YEP.bg на 24 October 2017 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , ,

Кралят на обувките Роберто Ботичели пристига за пръв път в София, за откриването на своя официален магазин в сърцето на столицата, съобщава на страницата си Svetsko.bg. Знаменитият дизайнер ще кацне на ВИП-а на летище София с най-скъпите обувки, които са изработени специално за него във фабриката му в Италия. Кожата за тях е обработвана няколко пъти, а самите обувки преминават през 86 етапа до крайното производство, за да се постигне удобство и комфорт при носенето. Това е и една от тайните, които майсторите на Ботичели пазят от дълги години.

Първата среща на Роберто в София ще бъде със Слави Трифонов, който от години е ценител на ръчно направените обувки. Двамата ще говорят за любовта към изкуството и музиката.

 За откриването на бутика в София ще пристигне и Джанкарло Соналиони- „мениджър продажби“.

По време на вечерта, гостите ще се насладят и на последната мъжка и дамска колекция обувки за сезон есен/зима 2017/18, които идват директно от фабриката в Италия. 

Дизайнерите на марката обичат да експериментират със скъпа крокодилска кожа, щраус и питон, както и ярки нетривиални фитинги, включително и с кристали.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments