Редица популярни личности влизат в журито на Varna Free Fashion Awards 2018 » YEP.bg

Редица популярни личности влизат в журито на Varna Free Fashion Awards 2018

Публикувано от YEP.bg на 17 August 2018 | 0 Коментари

Източник: VFFA

Етикети: , , , , ,

На снимката: Собственичката на ВИП фешън Груп Мира Матеева, Мис България 2016 Габриела Кирова и Мисис България Европа Антония Анакиевска

Плеяда популярни личности влизат в журито за дефилетата на модните отличия Varna Free Fashion Awards 2018. Събитието е насрочено за 20 август (понеделник) в клуб Seacrets в морската столица. Участие в оценяващата комисия са потвърдили певицата Антоанела Петрова, собственичката на модна агенция ВИП Фешън Груп Мира Матеева, Мис България 2016 Габриела Кирова, телевизионните водещи Силвия Благоева и Магдалена Петрова, Мисис България Европа 2013 Антония Анакиевска, организаторката на Sofia Green Fashion Days Натали Абилдина, дизайнери, представители на бизнеса, обществени личности и др. Председател на журито ще бъде доц.д-р инж. Капка Манасиева, ръководител на катедра „Изкуства“ при Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“. В ролята на водещ ще влезе известната поетеса Милена Белчева.

12 са младите дизайнери, които ще представят своите решения в отделните категории. Статуетки и почетни грамоти ще бъдат раздадени в разделите „Дебют“, „Експериментална мода“ и „Вечерни облекла“.Победителите ще получат и право на участие в голямото международно модно събитие Sofia Green Fashion Days, което ще се проведе през ноември в столицата. Целта на наградите е да се насърчи творческото и креативно мислене на младите хора, както и да се поощрят най-добрите практики.

За цялостен принос в модата със статуетка ще бъде отличена г-жа Диди Янкова, която бе сред членовете на журито в миналогодишното издание на модните награди. Отличието й се връчва посмъртно. Известната модна деятелка почина през юни т.г.

Учредители на Varna Free Fashion Awards са Албена Свещарова и Емилиян Ялъмов. Автор на логото е Георги Георгиев.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments