Посвещават тазгодишното издание на „Мис Варна“ в памет на Диди Янкова » YEP.bg

Посвещават тазгодишното издание на „Мис Варна“ в памет на Диди Янкова

Публикувано от YEP.bg на 21 August 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , ,

Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 23 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици.  Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс „Мис България“.

В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Михаела Филева и балет „Арт денс“.

Организаторите посвещават тазгодишното издание на конкурса в памет на Диди Янкова (на снимката вляво) – дългогодишен хореограф на "Мис Варна" и част от екипа на агенция VIP Fashion Group от самото и създаване през 2005 г. Благодарение на нестандартната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, "Мис Варна" се превърна в един от най–стилните и класни конкурси за красота в България, открояващ се с различни теми и нестандартен стайлинг на участничките. Ето защо темата на спектакъла тази година ще бъде „Красотата на нациите“ – една оригинална ретроспекция от визии, теми и постановки, които Диди Янкова бе създавала през годините.

Сред 16 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната  Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на  титлата Мис Варна 2016.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева и Стойка Новкова. Гостите на събитието ще станат свидетели  и на единствено по рода си мапинг шоу. А грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова. 

Фотосесиите на претендентките за титлата „Мис Варна 2018“ са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.

Освен титлата МИС ВАРНА  2018 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2018.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments