Новата колекция на Вероника бяга от спортния и ежедневен стил » YEP.bg

Новата колекция на Вероника бяга от спортния и ежедневен стил

Публикувано от YEP.bg на 3 April 2017 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , , ,

Вероника и Магда са две популярни личности, които през годините са били свързвани, освен с истинското си приятелство, и със звездния си музикален дует от близкото минало,  който остана визитна картичка и на двете изпълнителки.

Години по-късно двете певици се събраха отново заедно за нов съвместен проект. Този път обаче не става въпрос за песен, а за обща фотосесия.  От няколко години Вероника има собствен моден бранд и неведнъж е канила свои колежки от поп фолк жанра да бъдат лица на колекциите й. Именно Магда беше първото популярно лице, което представи марката преди време.

Новата пролетна колекция Infinity ’17 е нещо, което последователите на марката не са виждали до момента.  Почеркът е съвсем нов за бранда, както и материите и линиите. Колекцията носи съвсем различно послание и внушава лускозна елегантност и ярка женственост.  Новите модни предложения бягат от спортния и ежедневен стил, типичен на марката до момента.

Интересното е и, че самата Вероника, освен дизайнер на бранда, този път влиза и в ролята на модел.
Тя приема за първи път това предизвикателство, въпреки че години наред нейните колеги и близки не са спирали да я мотивират да го направи.

Вероника и Магда застанаха пред обектива на топ фотографът Марияна Стоянова.  Екипът на фотосесията е изцяло „морски“ и се събира за първи път заедно, за да създаде нещо наистина красиво в обединяващия за всички тях Бургас.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments