Международен фотоконкурс се обръща към многоликия и пъстър свят на модата » YEP.bg

Международен фотоконкурс се обръща към многоликия и пъстър свят на модата

Публикувано от YEP.bg на 26 April 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

Алианс Франсез-Варна има удоволствието да организира първия етап на 7-то издание на Международния фотоконкурс провеждан по инициатива на Фондация Алианс Франсез в Париж.

Темата, която обединява издание 2017 е свързана с многоликия и пъстър свят на модата „Мода и Дрескод” – един вдъхновяващ сюжет, богат на идеи и цветове.

Традиционно, празнично или официално облекло, спортен стайлинг, религиозни дрехи и др. … толкова начини да се облечем и още толкова ако разгледаме тази картина във времето спрямо поколения, пол, години, география, история … И когато дрескода се превръща в мода, той обхваща както естетическите нюанси, така и социалните.

Участници от всички страни по света са поканени да запечатат в снимки това, което според тях най-добре илюстрира модата, начините да се обличаме и да съчетаваме дрехи и аксесоари и маниерите да представяме по най-артистичния или най-семплия начин всичко това пред околните, като символите могат да бъдат най-различни, пречупени през фокуса на един любител-фотограф.

Всеки, за който снимането е част от неговия живот и прояви желание да се впусне в това предизвикателство, има шанс да достигне до голямата награда, която е отредена за финалиста в последния, международен етап от състезанието, а именно едноседмичен престой в Париж!

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments