Манекенки коронясаха Мира Матеева » YEP.bg

Манекенки коронясаха Мира Матеева

Публикувано от YEP.bg на 28 July 2015 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , ,

С грандиозен моден спектакъл собственичката на VIP FASHION GROUPМира Матеева и екипът и  отбелязаха 10- ия рожден ден на  модната агенция.

Домакин на събитието бе Planet club - Варна, където над 250 гости от цяла България уважиха празника.

За десет години Модна Агенция VIP FASHION GROUP е организирала над 500 модни и светски събития, с  което доказа своя професионализъм и класа .

Агенцията е продуцент и организатор на ежегодния моден форум - ФЕСТИВАЛ НА МОДАТАТА И КРАСОТАТА, както и на най-престижния конкурс за красота в региона - МИС ВАРНА.

За своята 10 – годишнина екипът на VIP FASHION GROUP впечатли гостите с бляскаво и ефектно модно шоу, а под светлините на прожекторите застанаха , както най-утвърдените манекени,така и новите лица на модната агенция.

Атракцията на вечерта бе участието и на част от най-малките модели на  VIP FASHION GROUP на възраст между 6 и 12 години, които са завършили професионалната школа за деца модели към Агенцията.

Изненадата на вечерта бе специално изработена корона , с която манекените на VIP FASHION коронясаха своята любима шефка и и пожелаха още много творчески успехи. Сред многобройните подаръци бе и огромен колаж, в който са събрани най-любопитните кадри от събитията , сътворени през последната година.

Мира Матеева лично благодари ,както на целия си екип , така и на всички приятели, партньори и медии за подкрепата през годините. Достойно място на сцената зае и хореографката на Мис Варна – Диди Янкова, която е част от творческия екип на агенцията от самото и създаване.

Вечерта завърши с разрязването на огромна торта, а ритуала се проведе под светлините на камерите и светкавиците на фотоапаратите, които буквално огряха сцената.

Водещ на шоуто бе  актьора Галин Гинев, а за доброто настроение на гостите се погрижиха танцьорите от клуб по спортни танци Одесос денс.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments