Красавици пресъздават четирите сезона в календара на агенция „Алиа моделс“ » YEP.bg

Красавици пресъздават четирите сезона в календара на агенция „Алиа моделс“

Публикувано от YEP.bg на 27 November 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , ,

Календарът на агенция „Алиа моделс“ за 2018 г. е вече готов. Той съдържа 5 снимки. На четири от тях позират топ модели за всеки сезон от годината. Кадрите са на Костадин Кръстев – Коко. Работата по заснемането им е била в екстремни условия и при много високи температури, уточняват от агенцията. Календарът на Алиа моделс оставя усещането за силни жени, жени войни, които могат да победят във всяка битка. Момичетата танцуват, почти изпадат в транс, и използват женската си енергия да се борят и с тъмните сили.

Стайлингът е дело на Ирена Иванова, победител на 9-то издание на националния конкурс за млади дизайнери "Моден Възход" България 2016 с дизайн на тема „Постапокалиптична България”. За визията на моделите на агенцията, тя е избрала елементи от български традиционни носии в комбинация с трабъл мотиви. Цветовете са най-вече бяло, зелено и червено, а материите са изцяло от българска вълна.

На корицата на тазгодишния календар са ВИП лицата на агенцията - Кирилка Христова, собственик на „Алиа моделс“, и Деян Христов – многократен носител на титлата Мистър България.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments