Дизайнерката Евелина Дойчинова облече с новата си модна колекция едни от най-красивите варненски манекенки » YEP.bg

Дизайнерката Евелина Дойчинова облече с новата си модна колекция едни от най-красивите варненски манекенки

Публикувано от YEP.bg на 15 January 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , , ,

Снимки: Иван Тонов

Дизайнерката Евелина Дойчинова бе един от 50-те участници в ревю на студенти от специалност „Мода и мениджмънт в модата“ на варненски университет, което се проведе в галерия „Графит“. На дефилето Дойчинова представи новата си колекция, която е озаглавена „Magic Forest“.

Линията тоалети е вдъхновена от магията на горската красота и включва над 20 облекла, предназначени за дамите с подчертан вкус към стилната дреха. В модната магия на Евелина има разработки на тема пелерина и пончо и ръчно плетиво.

Палитрата от цветове е женствена и мистична. Забелязва се подчертано индивидуален отпечатък. Присъстват  характерните за по-хладните  месеци цветове, както и актуалният цвят Марсала, златисто, а също и класическите бяло и черно.

В представянето на колекцията участваха 8 изключително красиви варненки. На сцената, заедно с дизайнерката Евелина Дойчинова,  дефилираха познати имена от модния подиум като Дими Друмева, Габриела Генчева, Петя Веселинова, Златина Лазарова, Велина Савова, Анелия Генова.

Това е втората модна колекция на Евелина Дойчинова. Тя идва след лятната, озаглавена By the Sea, която бе представена на Sofia Fashion Week, припомнят светските хроникьори.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments