МОДНА ИКОНА - Деспина идва с личен стилист, коафьор, гримьор и асистент за шоуто си в София » YEP.bg

МОДНА ИКОНА - Деспина идва с личен стилист, коафьор, гримьор и асистент за шоуто си в София

Публикувано от YEP.bg на 12 January 2016 | 0 Коментари

Източник: Moko Solution

Етикети: , , , , , , , ,

Гръцката поп дива Деспина Ванди ще пристигне в София с огромен антураж и технически екип за първия си концерт у нас на 21 февруари в зала 1 на НДК. Изпълнителката на хитовете „Gia“и „Ipofero“ държи нейните хора лично да се погрижат за озвучаването и осветлението на сцената. За целта рекорден брой специалисти – техници, озвучители и осветители, ще пристигнат от южната ни съседка два дни по-рано в София, за да подготвят събитието.

Впечатляващи визуални ефекти, перфектен звук и невероятно светлинно шоу очакват всички гости в зала 1 на НДК на един от най-грандиозните и дългоочаквани концерти за годината. Самата Деспина Ванди се слави като изключителен перфекционист в работата си, затова за нея е важно да държи под контрол всеки детайл от подготовката на първата си среща с българската публика.

Освен това певицата е призната за най-голямата гръцка модна икона и разбира се, съвсем очаквано ще бъде придружена от голям екип от професионалисти, които ще се погрижат за изключителната й визия. За всяко свое излизане на сцената, Ванди се доверява единствено на личната си свита от стилист, коафьор, гримьор и дългогодишния си асистент. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments