Деси Банова изпробва веган терапия за коса » YEP.bg

Деси Банова изпробва веган терапия за коса

Публикувано от YEP.bg на 21 June 2017 | 0 Коментари

Източник: Илиана Йорданова

Етикети: , , , ,

Чаровната водеща на времето се е отдала изцяло на нов проект на Световната метеорологична асоциация и Американската климатична централа, свързан с промените в климата. Освен обществената и професионалната подкрепа, която Деси Банова дава за опазването на природата, тя го прави и с личен пример. Красавицата ще ползва предимно веган козметика или такава на базата на активни растителни съставки от най-ново поколение, без химични агресивни агенти, консерванти и изкуствени оцветители.

И най-вече – с опаковки, които се рециклират и не са вредни за околната среда. Тези дни Деси Банова се запозна с посланиците на природосъобразния начин на живот в Италия – Кладудио Галина,  фамилен наследник на компания за веган козметика и новаторите стилисти Давиде Бозато и Иван Вандели, въвели ориенталските релаксиращи масажни техники на скалпа при фризьорските процедури.

Организаторите на бюти семинари, консултации и оборудване на професионални центрове за красота у нас - Антоанета Цветанова и Венета Христова, бяха поканили триото на италианската органик грижа за красотата у нас, за да представят най-новите постижения и тенденции, свързани с природосъобразния живот. А именно – естествено стимулиране на здравината, чистотата и младостта на косата, без наличието на фосфати, силикони и деривати от животински произход.

Италианците демонстрираха част от тенденциите, като техен модел бе  Деси Банова. Водещата опита италианска веган терапия от най-ново поколение, която се базира на природно извлечени съставки от рядко срещания бял трюфел, който Клаудио Галина отглежда в личната си градина. Италианецът съвсем целенасочено живее далеч от градската лудница със семейството си, в гора между Торино и Милано. Стилистът Давиде Бозато, който пък не ползва съвременни телефони с интернет и отглежда пчели, приложи по време на терапията на Деси Банова уникалните ориенталски масажни техники, които чрез докосване на точки по скалпа, релаксират цялото тяло и възстановяват природната му хармония.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments