Лукс » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през January 2014

Елза Парини се качи на покрива на Банкок и се потопи в тузарската атмосфера на „Сироко”

Публикувано от YEP.bg на 25 January 2014

Tags: , , , , , , ,

pariny 2 Снимки: Елза Парини Елза Парини се качи на покрива на Банкок. Почитателката на Азиатската екзотика по традиция прекарва зимата в югоизточна Азия. И тази година вярна на традицията тя се отдаде на релакс под палещите лъчи на екваториалното слънце. Първата част от почивката си скандалната „варненка” от мъжки пол прекара с приятели на остров Бали.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Почитатели плащат по 450 лв. за вечеря с Пласидо Доминго в София

Публикувано от YEP.bg на 23 January 2014

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , ,

4375PlacidoDAffiche Постер: Urban-mag. com / Balkan Entertainment 450 лв. излиза удоволствието да вечеряте с Пласидо Доминго. В сумата влизат също постер и албум с автограф на световната оперна знаменитост.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Бехар вади на благотворителен търг часовник покрит с розово злато, с който е бил на срещите си с папа Йоан Павел Втори и принц Чарлз

Публикувано от YEP.bg на 22 January 2014

Източник: www.pressbox.bg / M3 Communications Group

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

behar maxim new Снимка: Архив / Anett & Co  На предстоящия на 27 януари пореден годишен бал на Българския форум на бизнес лидерите Максим Бехар предоставя за наддаване уникален масивен автоматичен часовник Christ Mechanik, покрит с розово злато.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Завен Тертерян: Часовници произведени в сътрудничество с автомобилната индустрия достигат цени до половин милион лева

Публикувано от YEP.bg на 12 January 2014

Tags: , , , ,

zaven2 Снимка: Архив Със сигурност тези часовници не са за всеки джоб. Но не е лошо да ги познавате. Те са произведени в сътрудничество с автомобилната индустрия и някои от тях достигат като цена колосалните половин милион лева.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Българин ще пее за нефтени босове на луксозен параход в Женевското езеро

Публикувано от YEP.bg на 8 January 2014

Източник: ICreative

Tags: , , , , ,

neft Снимка: ICreative Азербайджански нефтени босове поканиха музиканта Васил Чергов да пее на новогодишното им тържество, което са решили да отпразнуват на 10 януари, съобщават от ICreative. Държавната компания вдига купон в Женева, където е търговският и офис. Шефовете буквално се влюбили в атрактивния  финалист от „Гласът на България“,  след като го засекли в българско заведение миналата есен.

0 Коментари | Разгледай цялата статия