Лукс » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през May 2012

Таен купувач брои 17,4 млн. долара за розов диамант

Публикувано на 31 May 2012

Източник: www.dnesplus.bg / БГНЕС Снимка: www.dnesplus.bg

DIAMOND2 12,04-каратов диамант е бил продаден на търг за сумата от 17,4 млн. долара. Това е два пъти повече от предварителната му оценка (съобщава аукционна къща "Кристис", която организира търга) предава АФП. Името на купувача се пази в тайна. Този камък е с чист и наситен розов цвят. През 1976 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

100 тузари ще кацнат с частните си самолети във Варна

Публикувано на 21 May 2012

Източник: www.dnesplus.bg

Около 50 малки частни самолети ще посрещне варненското летище на 25 май. Те са собственост на членовете на Световната асоциация COPA. Близо 100 тузари ще кацнат със своите частни самолети, за да изкарат няколко интересни дни (следвайки богата програма). Гостите ще преминат редица обучения и едновременно с това ще посетят най-хубавите кътчета от региона.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Красавици направиха сесия на яхта за милион

Публикувано от YEP.bg / Снимки: Денис Мутлу / на 21 May 2012

yacht5.jpg Зорница Любомирова и Ирина Янкова (добре познати лица от модните подиуми и конкурси за красота) направиха сесия на луксозна яхта. С тази марка лодки са снимани епизоди от поредицата за Джеймс Бонд, а през 2007 г. те получават и своето пето отличие за бизнес постижения и развитие от Кралицата.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЛАС ВЕГАС - Анита Мейзър се къпе в лукс с 50 Cent и Бритни Спиърс

Публикувано от YEP.bg на 19 May 2012

Anita.jpg Бизнесдамата Анита Мейзър е закупила супер луксозен апартамент в един от най-скъпите жилищни проекти, които са правени някога в Лас Вегас. Това разкри самата тя ексклузивно за читателите на yep. bg. В момента Мейзър обитава жилище във Veer Towers (кулите имат специфичен наклон). В тях апартаменти притежават звезди като 50 Cent и Бритни Спиърс.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

БИЖУТА – Скъпоценен камък във формата на сълза е за твърдо уверени жени

Публикувано на 17 May 2012

Източник: www.dnesplus.bg / БГНЕС / Снимка: Интернет

diamondsok Пръстен с овален камък се подарява на жена, с която сте в дълбока емоционална връзка (смятат специалистите). Квадратен камък обичат жените хедонисти, камъка във формата на сълза е за твърдо уверени жени, а камъкът във форма на сърце за романтичните души. Пръстенът означава също така авторитет, статут, чест, принадлежност към някоя група, мощ, символ на вечна любов.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КОКТЕЙЛ - Георги Бонин получи книга от XVІІІ век за Гергьовден

Публикувано на 7 May 2012

Източник: NIRA Communications / снимки: YEP.BG

Bonin2 Варненският бизнесмен Георги Бонин, една от най-популярните личности в морските среди, ценител на историята и меценат на изкуствата, събра в своята крайградска Къща Дърво пъстро общество от приятели за Гергьовден.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Варненец гравира скъпоценни камъни

Публикувано на 5 May 2012

Източник: www.urban-mag.com

Sinilkov Милко Синилков от Варна се занимава с гравиране на полускъпоценни и скъпоценни камъни. Това е древен вид изкуство и се нарича „Глиптика”. Според техниката на изработка творбите се делят на два основни вида – камеи (изпъкнало изображение) и инталии (вдлъбнато изображение). Глиптиката е била привилегия само на аристокрацията. Това изкуство е изключително скъпо и трудоемко.

0 Коментари | Разгледай цялата статия