CECA ще се глези в апартамент на три нива с джакузи, сауна, парна баня, дизайнерска мебел и феноменален изглед » YEP.bg

CECA ще се глези в апартамент на три нива с джакузи, сауна, парна баня, дизайнерска мебел и феноменален изглед

Публикувано от YEP.bg на 6 March 2015 | 0 Коментари

Източник: Moko Solution

Етикети: , , , , ,

Снимки: Moko Solution

Примата на сръбската музика, която подготвя впечатляващо шоу за 21 август в Несебър, ще отседне в един от най-луксозните хотели по родното Черноморие. СЕСА сама е избрала дестинацията за гостуването си през лятото и дори е изявила желание да пристигне няколко дни по-рано преди концерта. Избраният хотел от кралицата на балканската музика е истинско дизайнерско бижу и е част от една от най-големите хотелски вериги в България, която наскоро се сдоби и с пет звезден хотел в София.

VIP апартаментът, в който ще отседне певицата, е на цели три нива, като някои от екстрите, с които разполага, са: персонална SPA зона с джакузи, сауна и парна баня, специално помещение за релакс с дизайнерска мебел, както и огромна тераса с феноменален изглед към морето.    
Поради големия интерес към събитието на 21 август, популярна туристическа агенция пуска в продажба специални пакети, които предлагат уикенд почивка на Слънчев бряг с билет за концерта. За тези, които искат да стигнат по-бързо до морето, има и друга оферта с опция за самолетен билет и трансфер от летището в Бургас, съобщават от Moko Solution.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments