НОЩТА НА ОСКАРИТЕ - Ясен Дараков представя любопитни моменти от червения килим » YEP.bg

НОЩТА НА ОСКАРИТЕ - Ясен Дараков представя любопитни моменти от червения килим

Публикувано от YEP.bg на 22 February 2017 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , ,

В навечерието на 89-ата церемония по връчването на най-престижните филмови награди „Оскар” на 26 февруари кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков ще представи някои от най-любопитните моменти от червения килим. През следващите дни с поредица от ексклузивни репортажи, интервюта и преки включвания в ефира на NOVA Дараков ще отразява най-престижното кино събитие в Холивуд, подготовката на залата, ще влезе зад кулисите и ще посрещне звездите на червения килим, минути преди да станат ясни имената на победителите.

В неделя, 26 февруари, часове преди най-очакването събитие, Ясен Дараков ще направи ексклузивна 30-минутна обиколка на червения килим, която ще се излъчва на живо в онлайн на уебсайта на NOVA. Желаещите да влязат в обувките на звезден репортер могат да зададат своите въпроси предварително нa уебсайта или във Facebook страницата на NOVA. Отговорите ще могат да чуят в неделя в 20.00 часа от Ясен Дараков.

"За мен това са Оскарите, на които ще съм най-горд като българин - един вече спечелил - Владимир Койлазов. И един номиниран - Тео Ушев. За първи път ще мога да говоря на български език с номиниран за Оскар на червения килим и още от сега се вълнувам", казва Ясен Дараков. Кореспондентът на NOVA  ще се срещне с Тео Ушев на червения килим ексклузивно минути преди той да влезе в "Долби тиътър" за церемонията в най-важната нощ в кариерата си. 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments