Петима българи са си купили от яхтите на Джеймс Бонд, държат ги по Средиземноморието » YEP.bg

Петима българи са си купили от яхтите на Джеймс Бонд, държат ги по Средиземноморието

Публикувано от YEP.bg на 29 July 2018 | 0 Коментари

Източник: Никола Костов

Етикети: , , , , , ,

Снимки: Сънсийкър България

Петима са българите, които са си закупили яхта Sunseeker през 2017 г. Това става ясно от официалната статистика, която изнесе тези дни Никола Костов. За последните 11 години Костов е участвал в продажбата на над 150 яхти (ред.бел – различни модели и марки). Той вече ще е едноличен представител на Sunseeker Bulgaria, става ясно още от съобщението до медиите. Никола директно ще си сътрудничи с Гари Клийвъри, директор продажби за Източна Европа на престижната британска марка. Костов ще играе ключова роля и за развитието на бизнеса на местния пазар.

Луксозните плавателни съдове участват в 4 последователни филма за Джеймс Бонд. Сред любителите на тези яхти са Никол Кидман, Еди Джордан,  Кими Райконен, Луис Хамилтън и мн. др.

Макар и сравнително малък, българският пазар се отличава с отношение към качеството. За миналата година 5-ма българи са закупили Sunseeker. Малко от тях могат да бъдат засечени по родното Черноморие, тъй като собствениците предпочитат Средиземноморието. Там климатичните условия са по-добри, а и се предлага отлична инфраструктура за луксозните яхти, отчитат специалистите.

„Нашите яхти могат да бъдат закупени само от хора с възможности, но все повече хора от средната класа си купуват лодки. Повечето от тях първо си наемат, но с течение на времето се запалват необратимо и преминават към покупка. Голяма част от тях ги отдават под наем, когато не плават с тях“, споделя Никола Костов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments