ДЕСТИНАЦИИ - Най-големите сръбски звезди отмарят в Хърватия, Кипър и Атина » YEP.bg

ДЕСТИНАЦИИ - Най-големите сръбски звезди отмарят в Хърватия, Кипър и Атина

Публикувано от YEP.bg на 11 August 2017 | 0 Коментари

Източник: Поли Петрова

Етикети: , , , , , ,

В разгара на сезона най-обичаните сръбски изпълнители се отдадоха на заслужена почивка със семействата си, като за целта избраха едни от най-изкушаващите дестинации на морето. 

 

Символът на сръбската сцена Лепа Брена и съпругът й известният сръбски тенисист Слободан Живойнович – Боба, избраха за своята 10-дневна ваканция Адриатическо море и Хърватия. Юго-легендата, която на 18 декември ще зарадва родните фенове с концерт в Арена Армеец, пожела да се наслади на изумително красивия залив Мали Лошин, част от Далматинските острови. В изисканата обстановка на най-луксозния комплекс в района, звездата и съпругът й се отдадоха на пълноценен отдих. Самата Брена пък показа отлична форма и екстремен дух, като се забавлява сред вълните на джет.

По традиция кралицата на Балканите СЕСА отново ще релаксира в югоизточната част на крайбрежието на Кипър - Агия Напа, където се намира великолепната вила на певицата. Освен с модерен луксозен интериор, басейн с впечатляващи размери, разкошна гледка към морето, в двора на имението е построен и параклис. Именно къщата в Кипър е любимото място на изпълнителката на мегахита „Trepni“, където тя обича да прекарва всяка свободна минута с децата и семейството си.

Гръцката столица е изборът на най-обичания мъжки глас на Балканите – Желко Йоксимович. Сръбският виртуоз, който очакваме на 20 октомври в Зала 1 на НДК, заедно със съпругата си Йована и сина си Коста прекара ваканцията си с много слънце и добро настроение в Атина. Тъй като чаровната водеща е в напреднала бременност, това ще бъде и последната почивка за щастливото семейство през лятото.  Очаква се наследниците на Желко да се появят през октомври.

За всички фенове на Лепа Брена концертът й в София ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. Спектакълът на Желко Йоксимович “DVA SVETA” ще зарадва родната публика на 20 октомври в зала 1 на НДК.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments