В СЕМЕЙНОТО ИМЕНИЕ - Лепа Брена отпразнува четвърт век от сватбата си с Боба » YEP.bg

В СЕМЕЙНОТО ИМЕНИЕ - Лепа Брена отпразнува четвърт век от сватбата си с Боба

Публикувано от YEP.bg на 19 July 2017 | 0 Коментари

Източник: Поли Петрова

Етикети: , , , , ,

С възхитително пищно парти иконата на сръбската сцена Лепа Брена и съпругът й известният сръбски тенисист Слободан Живойнович – Боба, отпразнуваха четвърт век от заветното „Да“. Специално за прекрасния повод легендарната певица, която ще изнесе концерт в София на 18 декември в Арена Армеец и ще зарадва всички свои фенове в Лондон на 29 септември в зала Troxy, посрещна над 300 гости в семейното имение на знаменитата двойка в Белград.

 

Брена и Боба посрещнаха куп известни личности на грандиозното тържество, сред които много изпълнители, артисти, спортисти, бизнес партньори и разбира се, близки техни приятели. На партито, което продължи до малките часове на нощта, присъстваха и синовете на двойката – Стефан, Филип и Виктор. Стилната четириетажна торта за събитието бе специален подарък за двете звезди от най-доброто сладкарско ателие в Западната ни съседка.

„С Боба имахме късмета да израстваме заедно през този брак – смяхме се, плакахме, през всичко минахме двамата. Сближиха ни не само хубавите моменти, които преобладаваха, но и лошите, като отвличането на сина ни, разпадането на страната ни, смъртта на родителите…“ – искрено споделя Лепа Брена. „Никой не е съвършен, но когато обичаш някого заедно с недостатъците му – казват, че това е истинската любов!“ – допълва сръбската икона, която вече 35 години е на върха.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments