Желко става новодомец в т.нар. „Квартал на звездите“ » YEP.bg

Желко става новодомец в т.нар. „Квартал на звездите“

Публикувано от YEP.bg на 23 June 2017 | 0 Коментари

Източник: Поли Петрова

Етикети: , , , ,

Виртуозът на балканската музика Желко Йоксимович съвсем скоро се очаква да се пренесе в нов дом, при това не къде да е, а в най-атрактивния и новопостроен квартал в Белград, оценяван за милиарди. Според сръбските медии, съседи в баровския комплекс на най-успешния глас на Балканите, който на 20 октомври ще представи в зала 1 на НДК своя въздействащ спектакъл “DVA SVETA”, ще са тенис ракетата Новак Джокович, футболната легенда Деян Станкович и още куп известни бизнесмени, певци и знаменитости.

Феноменалният проект за т.нар. „Квартал на звездите“ в Западната ни съседка, носи романтичното име „Белград по вода“ и се намира в непосредствена близост до река Сава. Освен изключително луксозните и просторни апартаменти, жителите на комплекса ще имат на разположение и хиляди удобства, като мини голф игрище, парк, тенис корт, басейн, фитнес и SPA център, търговски център и т.н.

Очаква се семейството на Йоксимович, което съвсем скоро ще се увеличи с още двама члена, тъй като съпругата на музиканта Йована е бременна с близнаци, да посрещне новата 2018 г. в мечтания им дом, разположен в удивителния звезден комплекс.    

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments